Az interneten közvetlen és barátságos vagyok. Miért nem megy ez élőben is?
Figyelt kérdés
Nincs sok barátom, nem tudok olyan jól elcsevegni senkivel élőben, mint interneten keresztül (mondjuk egy chat-oldalon). Élőben keresem a szavakat, a frappáns mondatokat/vicceket sem sikerül igazán hatásosan elsütnöm, olyan erőltetett az egész. Mindemellett interneten csak amúgy dőlnek belőlem a szavak, ötletesen fogalmazok, és úgy tűnik igazi dumagép vagyok.
Mit tegyek, hogy ez élőben is nagyjából így legyen?
20/L
2010. júl. 29. 09:35
2/9 anonim válasza:
El kellene szakadni a cybervilágtól kicsit
23F
3/9 anonim válasza:
Nem ilyen szinten, de néha én is érzek ilyet.
4/9 anonim válasza:
Próbálj lazábban viselkedni és mosolyogj,ha "bakizol" vedd azt is lazán,a fiúk mindenképp elnézik az ilyen hibákat,ne görcsölj ezen!:)Ja,és légy spontán,nehogy ilyen előre begyakorolt szövegeket mondj!:) 22/f
5/9 anonim válasza:
Gratulálok, te is az y generáció tagja vagy! (Én is...)
6/9 anonim válasza:
Ja, személytelenülk könnyű.
Vállald fel önmagad élőben is.
7/9 anonim válasza:
Igyál meg vagy 4felest akkor lesz önbizalmad meg humorérzéked élőben még jobban ^^
9/9 anonim válasza:
Orulok hogy egyre tobb fiatal ilyen, csak sajnos altalaban a rossz nemzetiseg ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!