Miért van az, hogy szinte minden közösségben előbb-utóbb egymásnak ugranak a lányok?
Figyelt kérdés
Osztály, munkahely stb., szinte az élet minden területén észrevettem, hogy utálkoznak, kiabálnak már az első napokban is. Ált.suliban, gimiben végig veszekedték az éveket, míg mi fiúk nagyon jól elvoltunk mindig is.2013. máj. 30. 21:16
1/1 anonim válasza:
Én inkább azt veszem észre, hogy egymás háta mögött pletykálnak, áskálódnak; középiskolában végig csak lány osztályban voltam (najó, volt 3 fiú az elején, de hamar kihullottak XD), és bár jóban voltam a többséggel vagy minimum semleges viszonyban, de mindig érezhetted kicsit, hogy kilógsz a sorból, és van valaki, aki rólad beszél - csak nem a szemedbe.
Már csak ezért is inkább fiúkkal barátkozom, több velük a közös beszédtémám, és velük jobban lehet egymást oltogatni, nem vagyok az a kifejezetten kedves típus :D Egy lány eddigi tapasztalataim alapján hamarabb megsértődik, jobban kell vigyázni, mit mond nekik az ember. Egy srácnál csak nevetünk egy jót a dolgon, és azzal el van intézve a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!