Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagyon szánalmas lenne egyedük...

Nagyon szánalmas lenne egyedük beülni moziba?

Figyelt kérdés

Nem igazán vannak barátaim, viszont nagyon meg szeretném nézni a Puskin moziban az "Io e te" c. filmet (olaszul megy, magyar felirattal, de tanultam is olaszul sokáig) Nagyon szánalmas és ciki lenne szerintetek egyedül menni?

(21/l vagyok, bár a kérdés szempontjából azt hiszem, ez lényegtelen)

2013. máj. 24. 18:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

én szívesen elmennék :) 2 évig tanultam olaszt intenzíven most meg tanítok egy lányt olaszul....

20/l

2013. máj. 24. 22:02
 12/18 anonim ***** válasza:
én nem tartom gáznak ha valaki egyedül jár moziba, de ez egy nagyon jó ürügy lenne, hogy valakit elhívj a környezetedből!!
2013. máj. 24. 22:48
 13/18 anonim ***** válasza:
Én simán elmegyek egyedül moziba, ha olyan kedvem van és nincs senki, aki eljönne velem. Az élmény ugyanaz, és így jobban végig tudom gondolni magamban a filmet utána.
2013. máj. 25. 01:11
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat megint!

Tényleg jó ürügy lenne, hogy elhívjak valakit a környezetemből, de nincs kit... :'D Esetleg a szomszédnénit elhívhatnám, de kétlem, hogy érdekelné........

2013. máj. 25. 11:06
 15/18 A kérdező kommentje:
NA nem mentem el végül, mert melóztam, és hulla fáradt voltam (Vagy ez csak egy gyenge kifogás)
2013. jún. 4. 19:19
 16/18 anonim ***** válasza:
:(
2013. jún. 4. 20:08
 17/18 anonim ***** válasza:
-.-""
2013. jún. 5. 19:06
 18/18 A kérdező kommentje:

Nagyon rossz passzban voltam/vagyok :((((((

Ezen nagyon nem segített volna az egyedül mozizás, ne szóljatok be a szmájliaitokkal!!! :D

2013. jún. 5. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!