Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez vicc? Gyászhírbe bugyoláljá...

Ez vicc? Gyászhírbe bugyolálják a szánalmas reklámjaikat, hátha nagyobb hatással lesz az emberekre, vagy mi?

Figyelt kérdés

Ezt az e-mailt ma olvastam, és eléggé feldühített:

"Sajnálattal tudatjuk mindazokkal, akik

tisztelték és szerették, hogy ifj. Szamosi Pál

2013.05.07-én autóbalesetben elhunyt.

A temetéséről a későbbiekben tájékoztatjuk a

rokonokat, ismerősöket.

A mély gyász pillanataiban is kötelességemnek

érzem, hogy figyelmeztessek mindenkit: bárkivel

előfordulhat hasonló tragédia, amely pedig

megelőzhető lenne. Szeretett férjem munka után,

álmosan indult haza, és elaludt vezetés közben.

Hihetetlen, de néhány héttel ezelőtt megéreztem

a bajt: az alábbi oldalt találtam az interneten,

és kértem őt, hogy vegyünk egy ilyen készüléket,

amely pont az elalvásos baleseteket előzi meg,

nem hagyja elaludni a sofőrt, de ő sokallta az

árát.

[link]

Istenem, ha akkor hallgat rám, még mindig élne...

Együttérzéseteket megköszönve, üdvözlettel

Erika"

Szerintem visszataszító, kiverte a biztosítékot.

2013. máj. 14. 19:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez undorító, nem tudom, mi veszi rá erre az embereket. Ez olyan, mint az a reklám, amit betiltottak, amikor egy szőke hajú kislány ugrált ki-be a sírból...
2013. máj. 14. 19:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kaptam én már hasonló reklámlevelet "DÖGÖLJ MEG!" tárggyal is... Persze ha kivégezném érte a marketingest, akkor még én vagyok a rossz.
2013. máj. 14. 19:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt pár hónapja már én is megkaptam, szerintem is undorító. Nálam fordított hatást érnek el ezekkel a reklámokkal, mert egy ilyen után biztos, hogy nem vásárolok erről az oldalról.
2013. máj. 14. 19:21
 4/8 A kérdező kommentje:

Én sem vásárolok, az biztos!

Eddig is zavartak az ilyen bratyizós-burkolt hirdetések, de azokat csak kitöröltem. Ez feldühített.

2013. máj. 14. 19:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezen én is felháborodtam! Az aljasságnak nincs határa. Megbüntetném ezt a reklámozót.
2013. máj. 14. 21:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Válaszolók ! A jövőben ha ilyen gusztustalan , aljas reklámokkal találkoztok , kérlek benneteket forduljatok e-mailben a Magyar Reklámszövetség Reklámetikai Bizottságához .
2013. máj. 14. 21:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy másik, hasonló, az érző szívet kihasználó reklámfajta a zsarolás. Vedd meg ezt a lapot, vagy lelőjük ezt a kutyát!

Mindkettő undorító, szívtelen és lelketlen.

2013. máj. 15. 11:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Erre kéne valami jogi szankció, mindenképpen meg kéne büntetni az olyan embert, aki egy ilyen tragikus témával visszaél. Ez az email eljuthat olyanokhoz, akiknek még feldolgozatlan gyászuk van, még mélyebbre taszítva őket, de még ha nem is ez az eset következik be, akkor is több, mint undorító.
2013. máj. 16. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!