Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Volt már olyan, aki fejébe...

Volt már olyan, aki fejébe vette, hogy kiolvas egy szótárt?

Figyelt kérdés

Én most tervezem, hogy kiolvasok egy angol szótárt.... :D

Szerintem hasznos, és még élvezném is :D

2013. márc. 10. 22:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Elárulok egy titkot: olyanok is voltak, akik nem hogy elolvasták a szótárt, hanem megírták.

Amúgy hajrá, ha neked ettől jobb! :)

2013. márc. 10. 22:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, így nem lehet rendesen szavakat tanulni, tematikusan érdemes. Ajánlom az English Vocabulary in Use (Advanced) című könyvet, akár le is lehet tölteni, 100 témát dolgoz föl, elég széles körökből, de tényleg ad hasznos szavakat, inkább azt csináld végig, többet ér :)
2013. márc. 10. 22:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem, mert uncsi. Ennyi erővel inkább elolvasok egy német nyelvű regényt, több értelme van.
2013. márc. 10. 22:54
 4/6 A kérdező kommentje:

Első, te mekkora zseni vagy!!! :D Azt e betyár mindenit! Erre nem is gondoltam :D

Köszi második, megnézem majd azt a könyvet, lehet, hogy letöltöm.

Hát, nekem nem uncsi, mert én szeretem az angolt :D Nem tudom, nekem tök jó :D Meg ez olyan jó kis szótár, hogy minden szóhoz egy nagy csomó kifejezést, példamondatot ír, szóval... érdekesebb :)

2013. márc. 10. 22:57
 5/6 zabmester ***** válasza:

Hát, amikor gyerek voltam, én is a fejembe vettem ilyet :D Úgy 13 évesen azt hiszem. De azzal, hogy egyszer elolvasol minden szót, nem lehet szavakat tanulni. Meg kb. 10 oldal után rájöttem, hogy tele van a szótár olyan szavakkal, amik engem rohadtul nem érdekelnek.

Utána inkább azzal szórakoztam, hogy minden nap kiírtam húsz szót, amit érdekesnek tartottam, és azokat megtanultam.

2013. márc. 11. 08:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem van egy barátom, aki fogadásból nemcsak kiolvasta, de meg is tanulta. Aztán utána a nyelvtant is, meglehetősen jól beszéli a nyelvet.
2013. márc. 11. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!