Csak szerintem SZÁNALMAS?
Egyszerűen nem értem a barátnőmet..olyanokon kezd el pattogni,hogy meg se vártok jó köcsögök vagytok..meg milyen ajándékot vegyek a barátomnak és az "apósomnak"
Miben menjen hétvégén bulizni,nem jó az új ruhám veszek másikat..mellesleg megjegyezném,hogy egyedül az anyja dolgozik,és így is minden héten 2 felsőt minimum MEGVETET és kisír az anyjától..meg ha valaki
tegyük fel én elmegyek a kozmetikushoz,akkor már ő is rögtön nyavajog az anyjának aztán meg nekem és a másik barátnőmnek mondja,hogy áá
én nem is mondom anyámnak mert aztán az van ,hogy miért költöm a pénzt..meg,hogy nincs pénzem addigra megvenni az új felsőt,majd a barátommal megvetetem..
Meg folyton a telefonomat cseszegeti,amivel már teljesen felidegesít,mikor reggel fél 8-kor belépek a terembe,és ideadod a telód játszani???
Ezt egy nap 5 óráig űzi,míg a telefonom le is merül..direkt mondom neki,hogy NEM,mert lemerül,de csak azért is deee légysziii,kicsit...jaaa bocsi tényleg lemerült..
NAGYON csúnya dolog,de legszívesebben fejbe rúgnám...Csak szerintem SZÁNALMAS?? Ráadásul még csak azt sem mondhatjuk el,hogy valami bombanő.
Kissé túlsúlyos.80 kg kb. de mégis úgy öltözik,vonul,mint egy dáma..teljesen megváltozott..Nem szép,mégis úgy szól le másokat,hogy az csak na..és NAGYON IRIGY!!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!