Ez csak szerintem szánalmas?
Ha valaki úgy provokálja ki h körbeajnározzák h ócsárolja magát. Van egy csaj aki mindíg azzal van h jaj de kövér meg mien picik a mellei (persze ezt közösségi oldalon h mindenki lássa h jaj őőő szegény) de azért fotóztatja magát, nem kis pénzekért meg ilyen-olyan szépségversenyekre nevez. És ha valaki írja h csinos akkor persze egyből odaírja h jaj dehát ő kövér meg amúgy is..... Am tök átlagos csaj. Sovány, kis mellű semmi extra.
Félreértés ne essék, nem vagyok féltékeny. Ha ilyen megerősítésre lenne szükségem akkor meg tudnám csinálni ugyan ezt de én meg vagyok elégedve magammal (pedig rajtam tényleg van kb 4-5 kiló felesleg) Csak annyira szánalmasnak tartom azt amit csinál h elképesztő és valahogy mindíg is idegesített h ha valaki így ajnároztatja magát h úgy csinál mintha jaj de elkeseredett lenne
Ez csak színjáték. És általában a tinik csinálják. De valóban szánalmas. Már az én koromban is ez volt a szokás, ha valaki bókokat akart kisajtolni a másikból. Pedig elég átlátszó...
Ha nagyon zavar, és a facebbokon van, akkor le tudod tiltani. :)
Nem csak tinilányok csinálják, de szerintem nem kell szánalmasnak nevezni, az embernek akkor is lehetnek önértékelési problémái, ha egyébként semmi gond nincs az alakjával vagy mással.
Ismerek több olyan felnőtt nőt is pl., akik meg a főztjüket "ócsárolják" mindig, hogy jajj nem is lett finom, ennek semmi íze nincs, sótlan stb., közben meg mindig nagyon jól főznek.
Lehet, hogy olyan is van, amikor valaki tényleg hiúságból csinálja ezt, hogy kövérnek mondja magát, hogy mindig újra megdicsérjék, ez tényleg elég rossz jellemtulajdonság, kikényszeríteni magunknak a dicséretet valódi érdem nélkül.
De szerintem az esetek nagyobb részében inkább önértékelési problémák állnak a háttérben, vagy más pszichológiai problémák, pl. elhanyagolás (férj v. más, számára fontos családtag által), perifériára szorulás, meg nem értettség stb.
Nem kell elítélni őket, lehet, hogy segítségre van szükségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!