Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez csak szerintem szanalmas?...

Ez csak szerintem szanalmas? Nem az elso eset

Figyelt kérdés
Mar egy fel eve Lordi, Metallica, stb rajongo vagyok. Az osztalyomba jar egy belieber-directioner lany. Namost egyszer csak latom h a boritokepe facen : i love rock. S megkerdem tole h mithallgat s felsorolta: nightwish , lordi, hard rock, metal, TOKIO HOTEL. S mondom neki h az nem rock(th) s erre nem valaszol. Masnap a suliba azzal szivattuk h mind tokio hoteleztunk. Megerdemelte mert nem az elso eset h maniakusan elnyalja tolem a dolgokat. S a padjara fel van irva h im a belieber s alatta h rock. Megkerdeztem mia kedvenc lordi szama nem tudott egy szamot se mondani. S szunete 1Dt halgatott. Ez csak sztem szanLmas?Bocsi a helyesirasi hibakert. 12/l

2013. máj. 11. 10:04
 1/10 A kérdező kommentje:
Jas utana meg o tiltott ki engem fbrol.
2013. máj. 11. 10:06
 2/10 anonim ***** válasza:
94%

Akartam valami humorosat írni, de meggondoltam magam.

Tudod mi az igazán szánalmas, te lány ? Az, hogy 12 évesen ilyen gyerekesen gondolkozol és abba kötsz bele, hogy valaki milyen zenét szeret.

Milyen közöd van neked ahhoz, hogy ő mit hallgat ? A tegnapi menüje nem érdekel ?

Foglalkozz a saját életeddel és 12 évesen ne viselkedjél már úgy, mint egy csitri.

2013. máj. 11. 10:40
 3/10 A kérdező kommentje:
De utanoz
2013. máj. 11. 10:42
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem a ti viselkedésetek a szánalmas. Még ha utánoz is, ami egyébként nem feltétlen olyan rossz dolog, mégis kit érdekel? Nem ő ment oda hozzád, hogy mekkora rock rajongó, hanem te provokáltad az elejétől.
2013. máj. 11. 12:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten azok vagytok.
2013. máj. 11. 13:17
 6/10 anonim ***** válasza:
95%
Foglalkozzatok inkább a tanulással.
2013. máj. 11. 19:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Mind2en azok vagytok.
2013. máj. 26. 18:13
 8/10 anonim válasza:

Lehet hogy szerencsétlen jóba akar veled lenni, vagy nem akarja, hogy piszkáljátok a 1D miatt.

persze nem így kéne megoldani, igazából mindketten gyerekesek vagytok.

2013. jún. 1. 12:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Én rockzenét hallgatok, bár nem Lordit vagy Metallicát, és engem is idegesít, amikor valaki kiír ilyen rockos szövegeket, holott nem is rockzenét hallgat. Az ilyen feliratú pólók is idegesítenek, mert kb. mindig azok hordják, akik nem is szeretik a rockot. Az is zavar, hogy a TH-t, vagy akármelyik más zenekart rögtön rocknak nézik csak mert gitár meg dob van náluk. Ettől még nem lesz rock.

Azzal viszont nem értek egyet, hogy egész nap th-ztok neki, és erre még büszke is vagy, és hogy piszkáljátok. Én elég rossz előadónak tartom Biebert, meg a többieket, de hadd hallgasson, amit akar.

2013. júl. 16. 17:39
 10/10 anonim válasza:

Mondjuk én is undorítónak találom a Tokio Hotelt, de sajnos az az igazság, hogy ők is valamennyire rock. Wikipédia szerint pop-rockot és alternatív-rockot is játszanak.

A többi válaszolóval pedig egyetértek.

2019. jan. 30. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!