Mit gondoltok a melegházasságról? Lesz nálunk valaha vagy kizárt?
+ 2 ország ...
Esetleg az Unió emberi jogok szervezetei ránk kényszerítheti ?
Érzékeny téma.
A homoszexualitás többnyire genetikai eredetű dolog. Erről sok tanulmányt olvastam. Ha valaki ilyennek születik annak így kell boldogulnia az életben. Szerintem nincs mit tenni ellene. Persze amikor meglátok csókolózni két azonos neműt attól még kidobom a taccsot. De ha ők így boldogok akkor hajrá :)
Az nem tetszik nekem, hogy lassan a médiából is az ömlik, hogy mindenki legyen meleg. A média bátorítja a dolgot. A nemek közötti határok, szépen lassan eltűnnek. A legtöbb férfi fordul a metroszexualitás irányába. És ami a rémisztő az az, hogy a lányoknak meg bejönnek az ilyen fiúk. Félre értés ne essék!!!! Nem mindenki ilyen, csak az én tapasztalatom azt mutatja, hogy a legtöbb lány vonzódik az ilyenekhez.
Lassan a heterok lesznek kisebbségben.
te figyelj, én meg ettől a bátorítástól dobom ki a taccsot, de komolyan , és pedig én se csípázom annyira a melegeket, de fel kéne fogni már egy értelmes embernek h ez nem olyan, amit divatból meg rábeszéléses módszerrel el lehet kapni :D
egyébként tudnál linkeket mutatni az említett tanulmányokról? kíváncsi lennék, ugyanis még a mai pszichológiai képzésben is inkább azt a vonalat oktatják h 90%-ban tanult, pszichoszexuális eredetű fejlődési forma. ez engem is kiakaszt sokszor mert én se értek egyet vele, de pont ezért lennék kíváncsi a tanulmányokra!
köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!