Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fog ez változni valaha?

Fog ez változni valaha?

Figyelt kérdés
Roma vagyok, de kivagyok közösítve mindenhonnan a többi roma származású ember miatt, mert a romák 70-80%-a undorító,tudatlan,szemtelen, és nem törődnek senkivel meg semmivel, azt hiszik körülöttük forog a világ.A másik 20-30% pedig a többi miatt szenved, él rosszul.Lehet ez ellen valamit tenni?Fog ez valaha változni?

2013. ápr. 27. 13:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem fog jobb lenni, ne várj rá, örülj annak ami van.
2013. ápr. 27. 13:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Honnan vagy kiközösítve? Nekem voltak roma osztálytársaim, kettő, semmi bajom nem volt velük mert normálisak voltak. De az régebben volt, ma már ők is olyanok mint az átlag, ha ma is normálisak lennének, nem lenne bajom velük továbbra sem. A legtöbb ember viszont előítéletes, de azért akadnak normálisabbak is, szerintem adj időt nekik, hogy rájöjjenek milyen vagy.
2013. ápr. 27. 14:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Mutasd meg nekik hogy te nem olyan vagy, és ne hangoztasd a származásod (ez fontos). Én szintén roma vagyok, de mivel normális vagyok és mindenki tudja hogy gyűlölöm azokat a cigányokat akik miatt megbélyegzik az egész népemet, minden közösség befogad, és van egy skinhead haverom is :D
2013. máj. 14. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!