A pszichológusok mitől olyan okosak és bölcsek? Mit tanultak az egyetemen? Honnan ismernek olyan szavakat amiket sok más ember nem? Milyen könyvet olvassak, hogy okosabb legyek és egyben több idegen szót ismerjek?
Melyik egyetemen? :D
De ha bemész és azt mondod, hogy ajánljanak neked egy jegyzetet az adott témában, eléd dobnak párat, aztán választasz.
hát te nagyon elvarázsolt figura vagy
mégis mi a célod?
Ha tudományos műveltségre szeretnél szert tenni, és sok idegen szót szeretnél ismerni, akármilyen tudományos művet olvashatsz. Pl. Hegelt. Ember legyen a talpán, aki ővele megbirkózik. Még nekem sem sikerült, pedig olvastam már egy-két kevésbé könnyű szöveget életemben.
A pszichológusok meg nem mind okosak, inkább csak meggyőzőek. Abban a többségük tényleg jó. De tudni kell olvasni a sorok között, mert sok köztük a pojáca.
nem okosabbak és nem bölcsebbek, mint bárki más;
ha beszélsz nekem és én hallgatok, akkor én is bölcsnek mondható vagyok ilyen alapon
idegen szavak=szakkönyvek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!