Dirigáló kolléga? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy farmon dolgozom két hónapja. A probléma az, hogy az utóbbi időben folyamatosan hullanak a rám bízott állatok. A főnököm tudja és mondta,hogy nem az én hibám, ez valami járvány, nem tehetek semmit. Volt kint az állatorvos, megnézte őket, de ő sem nagyon tudott megoldást. Viszont van egy kollégám, aki azóta állandóan dirigál, hogy így vagy úgy csináljam. Én ilyenkor mondom neki, hogy azért csinálom ezt, mert a főnököm mondta, hogy így legyen. Ha valami nem tetszik, vele beszéljen. Ennek ellenére folyamatosan nekem panaszkodik, ha valami nem az ő elképzelésének megfelelő. Ráadásul időnként önhatalmúlag átszervezi a dolgaimat. Amúgy jó a kapcsolatunk,de ez már az agyamra megy. Naponta minimum kétszer jön, hogy valami nem tetszik neki. Mit tegyek?2013. máj. 17. 15:02
1/6 anonim válasza:
Egyszerű: mond el neki hogy ne szóljon bele a dolgodba, ha valami a főnöknek nem tetszik a munkádon akkor sem neki hanem neked fog szólni, szóval nem kell a tanácsa.
2/6 A kérdező kommentje:
Ezt minden alkalommal elmondom, másnap ugyanúgy jön.
2013. máj. 17. 15:29
3/6 anonim válasza:
mikor legközelebb érkezik kérdezd meg tőle mielőtt szólna: "Jöttél ma is basztatni?"
4/6 anonim válasza:
Akkor nála ezek szerint komolyabb gondok vannak. :)
Beszélj a főnököddel hogy szóljon rá mert az agyadra megy.
5/6 anonim válasza:
Szembesítsd önmagával. Amikor ő csinál valamit néha menj oda te is okoskodni kicsit, meg te is próbáld átszervezni a dolgait.
6/6 A kérdező kommentje:
Beszéltem a főnökkel. Azt mondta, hozzá is folyton megy, ne törődjek vele, idióta.
2013. máj. 19. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!