Erre mit lépnétek?

Figyelt kérdés
Beidegesedtem keményen.Azt írtam a pasinak,hogy "rohadj meg a gyerekeiddel egyúttal te szemétláda,beszélgess velük akkor te nincstelen."
2013. máj. 17. 00:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: ócska és gyenge és gyáva ember vagy, mert gyerekeket használtál a piti bosszúdra, a pasi anyagi helyzetén túl.

Neked csak addig van ekkora szád, ameddig egy nálad sokkal erősebb emberrel nem állsz szembe.Akkor vonyítasz, és bujsz más ember háta mögé. Mert aki igy harcol mint te, az alantas és gyenge ember, normális erős harcra KÉPTELEN.

Tudod, királynőnek hiszed magad, de még a paraszt szintjét sem éred el.kb.

2013. máj. 17. 06:45
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A stílusodból, a fogalmazásodból és a helyesírásodból egyértelmű, hogy egy buta, modortalan, agresszív ember vagy. Nem írtad, de arra tippelnék, hogy a pasi a szeretőd, és nem hagyja el érted a családját vagy valami ilyesmire. Azt nem értem, hogy eddig miért volt egyáltalán bármilyen kapcsolatban veled az a pasi, de ha eddig nem is, akkor ez után biztos megszakít veled minden kapcsolatot. Ha nem, az róla is egy nagy szegénységi bizonyítvány, akkor tényleg megérdemlitek egymást.
2013. máj. 17. 11:33
 13/13 anonim válasza:
Atyaúristen.
2013. máj. 17. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!