Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy ússzam meg így az osztály...

Hogy ússzam meg így az osztálykirándulást?

Figyelt kérdés
Jövőhét pénteken megyünk osztálykirándulásra, és nagyon nem akarok menni mert bántanak az osztálytársaim, nem érzem jól magam velük (egyébként 2 naposra megyünk). Eddig nem szóltam az osztályfőnöknek, mert féltem. Ma a suliban pont beszéltünk erről, és mondta egy lány a tanárnak hogy nem akar menni. Erre elkezdte cseszegetni az osztályfőnök, hogy márpedig befogja fizetni a pénzt, és elfog jönni mert már elküldött valamit (gondolom étkezésre pénzt, vagy ilyesmit). Egyébként a teljes összeget még én sem fizettem be, nem is tudom hogy fogom megoldani mert pont olyan hónap van, hogy hamar elment a tartozásokra a pénz. Na szóval, nem tudom mit tegyek, orvoshoz nem mehetek, mivel katolikus iskolába járok és volt már április végén olyan hogy lelki nap(ok), az olyan mint egy osztálykirándulás, az is 2 napos volt. Azt megúsztam, mert akkor elmentem orvoshoz, de szerintem az már elég feltűnő lenne ha megint "beteg" lennék. Esetleg még az jöhet szóba hogy elkér anya, de milyen indokkal kérhet el hogy ne kelljen mennem? Az egyik osztálytársam temetésre hivatkozik, szóval az már ki van zárva.

2013. máj. 16. 16:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
'A tanár pedig addig ne intézkedjen, ameddig nem véglegesítettek mindent.' Már elkezdte befizetni a pénzt rá! Akkor mit gondoljon a tanár? Ha nem akar menni akkor álljon ki, mondja meg, ne bujkáljon az utolsó pillanatig és adja a pénzt... És a kapcsolatok mindig két felen múlnak. Lehet, hogy azért nem szeretik mert mindenből kihúzza magát.
2013. máj. 16. 23:03
 12/12 anonim válasza:
100%

nálunk igen rossz osztályközösség volt, mai napig sem tartom senkivel a kapcsolatot és nem is vágyom arra, hogy jóban legyek a volt osztálytársaimmal. nem feltétlen múlik mindig azon, akit bántanak. engem is csak úgy kinéztek maguknak, mert okosabb voltam tőlük és nem vagyok gyenge jellem sem, sokaknak nem tetszett, hogy megvédtem magam. 2 kivétellel kihagytam a kirándulásokat, mert nem volt kedvem még azon is az idiótákat hallgatni. az osztályfőnök meg még rátett egy lapáttal, amikor azt mondta mindenki előtt, hogy látja, hogy miért nem jövünk ki, de ő ezzel nem tud mit kezdeni.

kedves kérdező, négyszemközt beszélj az osztályfőnökkel és mondd el neki a sérelmeidet. elég jó indok ahhoz, hogy ne menj el és mint előttem is írták, nem kötelezhet téged semmire. ha így sem megy, akkor szólj a szüleidnek, hogy beszéljenek a tanárral.

2013. máj. 17. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!