Hogy ússzam meg így az osztálykirándulást?
nálunk igen rossz osztályközösség volt, mai napig sem tartom senkivel a kapcsolatot és nem is vágyom arra, hogy jóban legyek a volt osztálytársaimmal. nem feltétlen múlik mindig azon, akit bántanak. engem is csak úgy kinéztek maguknak, mert okosabb voltam tőlük és nem vagyok gyenge jellem sem, sokaknak nem tetszett, hogy megvédtem magam. 2 kivétellel kihagytam a kirándulásokat, mert nem volt kedvem még azon is az idiótákat hallgatni. az osztályfőnök meg még rátett egy lapáttal, amikor azt mondta mindenki előtt, hogy látja, hogy miért nem jövünk ki, de ő ezzel nem tud mit kezdeni.
kedves kérdező, négyszemközt beszélj az osztályfőnökkel és mondd el neki a sérelmeidet. elég jó indok ahhoz, hogy ne menj el és mint előttem is írták, nem kötelezhet téged semmire. ha így sem megy, akkor szólj a szüleidnek, hogy beszéljenek a tanárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!