Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek egy nőnek otthon...

Szerintetek egy nőnek otthon van a helye a gyerekekkel?

Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 20:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
9-es vagyok: A válaszom inkább a 8-as válaszoló hozzállásra vonatkozott, aki azt sugallja, hogy milyen szörnyű ember az, aki nem akar gyereket vállalni. Egy szót nem szóltam arról, hogy csak így szeretheti valaki a gyerekét. Nővérem sem volt otthon annyit a gyerekkel, amennyit szeretett volna, de mindkettejüknek dolgoznia kellett. Ettől függetlenül nagyon szeretik a fiukat.
2013. máj. 16. 19:33
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

"A válaszom inkább a 8-as válaszoló hozzállásra vonatkozott, aki azt sugallja, hogy milyen szörnyű ember az, aki nem akar gyereket vállalni."

Nem sugallani akartam, hanem egyértelművé tenni, hogy az egy beteg, felesleges ember.

2013. máj. 16. 21:51
 13/20 anonim ***** válasza:
12-es, szerintem te vagy a beteg és felesleges ember!
2013. máj. 16. 22:24
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha adnék a nyugati baromságok által elhülyített marhák szavára, akkor most ez fájt volna... :(
2013. máj. 19. 08:48
 15/20 anonim ***** válasza:
A csuda se ért benneteket. Fel van téve egy kérdés, és ha valaki őszintén el meri mondani a véleményét, már csépelitek is, mint a répát! Miért eretnekség, ha valaki úgy gondolja, az igazi család úgy néz ki, hogy a férfi biztosítja az anyagiakat, az édesanya meg otthon van, és összetartja a családot? Nem kell, hogy te ezzel egyet érts, nem kell, hogy te így csináld, csak fogadd el, ha másnak ez a véleménye. Meg azt, hogy vannak akik így élnek, és boldogok. Még akár nőként is!!! Egyébként véleményem szerint amelyik férfi feminista nőt vesz feleségül, az meg is érdemli a sorsát. De meg ne sértődj érte, és azt ne mondtam, hogy gyere hozzám feleségül. Van már egy, köszi, még egy nem kell.
2013. máj. 20. 18:14
 16/20 anonim válasza:
Azt hiszem ez egy nagyon bonyolult és összetett kérdés. Véleményem szerint nagyban függ, hogy ki, milyen értékeket hozott magával a családjából. Szerintem elég egy paradox helyzet áll fent, ugyanis vannak olyan elmélet, ami szerint ha egy nő kevesebbet hoz haza akkor már eltartatja magát. Szerintem nagyon fontos tud lenni, hogy az anya addig maradjon otthon vele, míg az óvodát el nem kezdi a gyereket. Nem akarok feminista lenni, de szerintem egy nő nem biztos, hogy karrierista, ha dolgozni szeretne a szülés után. Persze nem rögtön, de ha a gyerek már pár éves, akkor miért ne? El kell fogadni azt a változást, hogy egy nő akár kereshet ugyanannyit vagy többet mint egy férfi. Ettől még nem szabad és nem is kell megromlani a házasságnak. Sőt normális emberek ezen nem is vitatkoznak. Szóval szerintem igen egy nő dolgozzon én a nők védelmében mondom, hogy szerintem egy idő után be tud sokalni az ember amikor monoton a háztartási munkákat kell elvégeznie, persze nehezebb lesz a munkával de legalább nem otthon poshad.
2013. máj. 20. 18:17
 17/20 anonim ***** válasza:

Ez egy kamukérdés.

2013-ban ilyent normális ember nem kérdezz.

2013. máj. 20. 18:31
 18/20 anonim ***** válasza:
Ezek szerint a kérdező nem normális. :)
2013. máj. 21. 05:35
 19/20 A kérdező kommentje:
Szerintem is egyértelmű a válasz (nem!!) de egyes válaszolók nem ezt mondják, tehát...
2013. máj. 22. 16:53
 20/20 anonim ***** válasza:
Ja, mi ostoba, maradi keresztények vagyunk.
2013. máj. 22. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!