Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek egy nőnek otthon...

Szerintetek egy nőnek otthon van a helye a gyerekekkel?

Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 20:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
65%
Hát még úgy kétszáz évvel ezelőtt talán ezt gondolták, de ma nagyon nem!
2013. máj. 15. 21:03
 2/20 anonim ***** válasza:
66%

Nem.

(férfiként mondom ezt)

2013. máj. 15. 21:04
 3/20 anonim ***** válasza:
43%
A gyereknek van az anyja mellett a helye. Egyszerűen szüksége van rá az egészséges lelki fejlődéshez egy bizonyos korig. Ez nehezen egyeztethető össze a karrierrel, ami érthető és támogatandó igénye egy nőnek is. De ha már elvállalja, hogy családot alapít, akkor szerintem tegye oda magát rendesen, amíg a gyerek nem lesz óvodaérett.
2013. máj. 15. 21:12
 4/20 anonim ***** válasza:
17%

Igen. Undorító, amikor a kapitalizmus kihasználja a nőt a profit érdekében.

Ha a férfi és a nő egymás társai az életben,és kiegészítik egymást, csak akkor vezetik jól a háztartásukat, ha megosztják a munkát.Egy bölcs anya minden idejét lefoglalja a gyermekei iránti gondoskodás.De ahol mind a férjnek, mind a feleségnek dolgoznia kell a puszta létfenntartásért, ott a nemzet szükségszerűen elkorcsosul. Mintha egy csődbement a tőkéjét élné fel.

Így születik meg a feminista "férfi" és "nő", aki képtelen észrevenni az ok-okozati összefüggéseket, csak a saját téveszméit hajtogatja, mert ezt tanulta a filmekből. Sajnos önálló gondolatuk nincs, csak a szokásos közhelyek, amik bármelyik szennylapban, filmben megtalálhatóak.A karrierizmus nem ugyanaz, mint a feminizmus, de a nőknél a karrierizmust a feminista propaganda váltotta ki és így fordítottak hátat életük párjának, mert a "modern nő" agymosás, pénzt, fényeket, csillogást, sikert, boldogságot ígért nekik, de a valóságban ez nem így van.

Valljuk be, hogy elég nyomasztó tud lenni a családi tévézés amikor megjelenik a feminista szenny a képernyőkön és a gyermekeinkben félelmet ébreszt azzal, hogy a férfiak negyede veri a nőket. Ez is a családrombolás vagy akár a népességcsökkentés része, de szerencsére azért vannak még intelligens nők.

2013. máj. 15. 21:19
 5/20 anonim ***** válasza:
63%
Utolsó: remélem nincs, és nem is lesz feleséged.
2013. máj. 15. 21:34
 6/20 anonim ***** válasza:
43%
Igen. Írom ezt háromgyernekes, háztartásbeli anyaként. A férjemnek és nekem is az a véleményem, hogy ha megteheti aférfi, tartsa el a nőt, így ő maximálisan helytáll a háttérben. Én mindig remek anya akartam lenni, úgy érzem, munka mellett ezt nem tudnám megtenni. Az egész családomnak jobb, hogy htb vagyok, immáron 14 éve. És mielőtt elkezdene bárki is vádaskodni, nem lettem besavanyodott, csakagyerekszámít anyuka.
2013. máj. 15. 21:44
 7/20 anonim ***** válasza:
74%
Ha valakinek az a fő célja, hogy gyereket neveljen, akkor tegyen úgy, de ha nem, akkor mindenki eldönti saját maga, hogy mit szeretne, és nem pedig egy beképzelt pasi adja elő neki a tutit.
2013. máj. 15. 22:19
 8/20 anonim ***** válasza:
19%

"Ha valakinek az a fő célja, hogy gyereket neveljen, akkor tegyen úgy, de ha nem, akkor mindenki eldönti saját maga"

Persze, ez tökéletes is lenne, ha a magyar nem fogyna a cigányság meg nem osztódna...

2013. máj. 15. 22:28
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek attól még nem egy muszáj dolog; nincs is értelme olyannak gyereket vállani, aki nem szeretne, mert nem lenne képes megadni neki azt a szeretetet, amire szüksége van.
2013. máj. 15. 22:44
 10/20 A kérdező kommentje:
9: Tehát szerinted egy anya csak úgy adhat szeretet a gyerekének ha otthon van vele végig?
2013. máj. 16. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!