Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mért utálják a magyarok a...

Mért utálják a magyarok a cigányokat?

Figyelt kérdés

Mért utálják a magyarok a cigányokat?

Helló! Én magyar vagyok, a barátnöm cigány, de azért tudni szeretném mért utálják a magyarok a cigányokat, Én is utálom azokat az embereket akik lopnak de azokból van magyar is!

És ha van olyan aki cigány és ök nem lomtak? vagy olyanok aki csak a tesvére vagy ilyesmi lopot de ö nem tudott rolaa!?

2013. máj. 15. 17:14
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
96%
Állandóan kötekednek, sok hely van itt ahol nem szabad elővenni cigit vagy mobilt mert akkor annak lőttek. Nem képesek viselkedni. Az egész utcában mindenhová törtek már be, hozzánk is.
2013. máj. 15. 19:33
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy a kérdező is leszűkíti ezt a kérdést a bőrszínre... meg nagyon sok ember csak a bőrszínt látja. Ez akkor baromság, mint a ház.

A magyarok nem azért utálják a cigányokat,mert a cigányoknak barna a bőrük... ki találta ki ezt a marhaságot ?!

A magyarok azért utálják őket, mert a cigányok 80% élősködő, érdemi munkát nem végez, a társadalmi kötelességekből nem veszi ki a részét, kulturálatlanok, képtelenek a békés együttélésre a többi emberrel, megkeserítik a dolgos emberek életét, egész nap csak lébecolnak, bűnöznek, a magyar meg kidolgozza a belét és örül,ha betudja fizetni a számlát és nem rakják ki a lakásából.

És ez az egész, a normális cigány embereket sújtja a legjobban, mivel az ember a 4. rossz tapasztalat után már általánosít, így a normális cigányra is azt hisszük, hogy olyan, mint a többi... közbe nem... de mi ezt nem tudhatjuk.. a másik fele, hogy a dolgos, normális cigány embert a saját etnikuma veti meg a legjobban, hiszen az beállt a "parasztok közé igát húzni". Mert ugye azt tudni kell, hogy a cigányok a magyarokat parasztoknak tartják, akik őket eltartják..

Sajnálatos, de így van.

2013. máj. 15. 19:34
 13/32 anonim ***** válasza:
85%
6: Persze, ne ítélj elsőre. Köszönöm, de ha engem 10-ből 10-szer cigányok már molesztáltak, akkor egy nagy marha lennék, ha 11. alkalommal is megpróbálnám az ismerkedést...
2013. máj. 15. 19:35
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Én pont a fordítottját érzem, látom, minden nap.
2013. máj. 15. 21:46
 15/32 A kérdező kommentje:
Tisztelet a kivételnek (!) De én szerintem azért viseékednek és viselkedtek leg elöször mikor megszületek a cigányok elitélték öket , magátol nem lehet változtatni a viselkedés egy magyar és cigány közt ha belegondolsz még régeben ez volt h a magyar nem is ismerte a parasz cigány (!) De azért mégis megitélte!! vaagy nem igy volt?
2013. máj. 16. 02:18
 16/32 A kérdező kommentje:

14/16 Én magyar vagyok , De gondolj amire akkarsz, velem is történt olyan h beszoltak!

Gondolod h olyan emberekel kell ismerkedni (beszélni) akik már csunyán beszélnek? HÁT KÉPZELD hogy a magyaroktol jobban félek mint a cigányoktol ,pedig nem cigány vagyok! Ha látom h csunyán beszél viszlát, ha meg mosolyog beszélek azt kész nem fog abban a percben megölni !!

2013. máj. 16. 02:23
 17/32 anonim ***** válasza:
96%

Én a rengeteg rossz tapasztalat miatt vagyok velük távolságtartó. Ahány helyen eddig éltem, úgy 90%-ban a romákkal volt probléma: balhéznak, ordítoznak, az ember szemét is kilopják, pedig sokan közülük jobban élnek, mint mi (pedig nem dolgoznak), úgyhogy még azt sem lehet rájuk mondani, hogy azért lopnának, mert éheznek. Sok helyen olyanok, hogy az utcára sem nagyon mer az ember kimenni tőlük.

Nem mondom, hogy ez mindegyikőjükre jellemző, ismerek néhány nagyon normális, nagyon rendes romát is, de sajnos a sok éves tapasztalatom azt mutatja, hogy ők vannak sokkal kevesebben.

2013. máj. 16. 05:21
 18/32 anonim ***** válasza:
88%

Miután a magyarok nagyrésze rettegésben él miattuk. Nem nagyon fordul elő, hogy magyar suhancok késelnek meg cigány fiatalokat a belvárosban, vagy, hogy magyar szegény tizenévesek, brutálisan halálra verjenek 90 éves, cigány öregasszonyokat egy szál kolbászért, vagy , hogy magyarok lopják le a tetőt az alvó cigánycsalád feje fölül. Magyar még nem lökdöste szemtelenül a nagymamámat, magyarok még nem álltak körbe és nem akartak megerőszakolni, nem magyarok másznak be hozzánk minden ősszel, hogy vigyék, ami mozdítható, pedig a magyarok között is jócskán akad mély szegénységben élő.

A cigányok kihasználják, hogy félünk tőlük, de egyre többünknek elege van a félelemmeből.

2013. máj. 16. 07:37
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
ÉS akármennyire félünk a cigányoktól (még), nincs rasszizmus. Akkor lenne, ha a fent felsorolt bűncselekményeket valóban magyarok követnék el cigányok sérelmére, ha majdnem minden tehetségkutatót, a közönség szavazatai alapján (!) nem cigány nyerne, ha a társadalom ellehetetlenítené a puszta létezésüket ebben az országban. De ez nem történik meg, csak az ellentetje. SZóval, ha rasszizmus van, akkor a magyar az üldözött rassz.
2013. máj. 16. 07:41
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

És még valami, azt hogy tipizálják a magyarok a cigányokat, az sok százéves tapasztalatra utal vissza (ARany János-Bajusz, pl), a svábokat is tipizáljuk:szorgos, tiszta, spórolós népnek tartjuk őket. A magyarokat is tipizáljuk.

Egyébként a megoldásokat kellene keresni végre, hiszem, hogy amit ez a cigány polgármester elkezdett példaértékű, mindemellett egyetlen megoldási lehetőségnek tartom:

[link]

2013. máj. 16. 07:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!