Mit tegyek? Fontos
Figyelt kérdés
Szeptembertol uj suliba. Gimibe megyek, de sokaknak nagyon ellenszenves vagyok.Pedig, ha tudnák, hogy valojában nagyon kedves vagyok, és nem vagyok beképzelt, de valahogy a kinézetem azt sugallja, hogy az vagyok. Nem mernek kozeledni hozzám. Mit tegyek?2013. máj. 13. 17:32
1/2 anonim válasza:
legyél kedves és mosolygós, érdeklődj a másik ember felé. viselkedj úgy mint aki nem az. gyakran egy szép ember, aki esetleg félénk, könnyen kifejezéstelen arccal ülhet és úgy fürkészhet másokat, akik azt gondolhatják, hogy megvetően és büszkén néz mások felé, pedig szegény ember csak él.
2/2 A kérdező kommentje:
Koszi....Hát nálam sajnos ugyanez van.
2013. máj. 13. 17:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!