Miért pontozzák le az értelmes válaszokat? Mi ebben a jó? És miért az kap, akinek igaza van?
Figyelt kérdés
Azt látom sok kérdésnél, hogy sokan, akik igazat irnak, segíteni akarnak normális hangnemben, le vannak pontozva. Ezt minek kell?2013. máj. 13. 00:05
11/17 anonim válasza:
Mindenesetre a lepontozók csapata valószínűleg egy csoport idegbeteg, akik önterápiás célból járnak ide. Most is itt vannak és gyúgyulni próbálnak, ebben a témában is.
13/17 anonim válasza:
Van, aki hozzá nem értésből pontoz rosszul. Van, aki indulatból. Van, aki véletlenszerűen. Van, aki dühből. Néha előfordul, hogy jó okkal. Az emberek sokfélék. Én rendkívül elégedett lennék, ha az összes butaság, rosszindulat és düh mind ide koncentrálódna, másutt pedig az empátia, jóindulat és megérteni akarás dominálna.
14/17 A kérdező kommentje:
Na ja, én is jártam úgy, hogy félrenyomtam, ha telóval voltam fenn:)
2013. máj. 13. 22:04
15/17 A kérdező kommentje:
Most is, írtam véleményt normális hangnemben, nem sertőn, erre lepontoznak!! Már kezdem bánni hogy felregisztráltam ide!
2013. máj. 14. 09:47
16/17 TappancsMancs válasza:
Áááá! Ne bánd! Ne is törődj vele. Egy idő után nem fogod nézni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!