Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért pontozzák le az értelmes...

Miért pontozzák le az értelmes válaszokat? Mi ebben a jó? És miért az kap, akinek igaza van?

Figyelt kérdés
Azt látom sok kérdésnél, hogy sokan, akik igazat irnak, segíteni akarnak normális hangnemben, le vannak pontozva. Ezt minek kell?
2013. máj. 13. 00:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%
Mert sokaknak fáj az igazság.
2013. máj. 13. 00:10
 2/17 anonim ***** válasza:
79%

:D

Engem már jó ideje nem foglalkoztat a pontozósdi. Eleinte bosszantott, most már hónapok óta nem is néztem a "százalékomat" most néztem rá a kérdésed kapcsán. Rohadtul nem érdekel. Szerintem sok frusztrált ember itt és így éli ki a napi sikertelensége kapcsán érzett dühét, itt engedi ki a gőzt.

Miután láttam én is, hogy sok értelmes válasz jól le van húzva, na azóta nem foglalkozom ezzel egyáltalán :D

2013. máj. 13. 00:14
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
Egyszer én megkérdeztem ezt régen. Írta valaki, hogy ő ha ráér, csak gyorsan végig szalad a válaszokon, nem is nézi ki mit írt, nem olvassa el, csak gyorsan nyomja a piros kezet, több szár választ lepontoz, és ezt azért teszi, mert nagyon haragszik, ugyanis őt is nagyon lepontozzák mindig. Akkor állt 62 százalékon. Írta, hogy szerinte nagyon sok ilyen ember van még itt, na azóta nem érdekel engem sem, hogy állok. :)
2013. máj. 13. 00:19
 4/17 anonim ***** válasza:
86%
Gondolom, mert vannak, akik nem értenek velük egyet. Meg tényleg van, hogy valaki végig lepontoz mindent.
2013. máj. 13. 00:19
 5/17 anonim ***** válasza:
88%
Az, hogy valamivel nem értek egyet, az nem azt jelenti, hogy rossz válasz. A rossz válaszokat kellene lepontozni.
2013. máj. 13. 00:20
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
Valaha nagyon bosszantott ez a jelenség, azután rájöttem, hogy sokszor az igazán értelmes válaszolók - hasonló okokból - 50% alatt vannak. És nem fáj nekik, azért mondják tovább, segítenek, írnak. Én például azt sem értem, hogy az itteni moderálás milyen szabályok szerint zajlik, teljesen értelmes válaszokat rendre kinyírnak és azonnal, káromkodó randa kis tahók pedig bántatlanul ronthatják itt a légkört, de hát ez van, így kell ezt elfogadni.
2013. máj. 13. 00:25
 7/17 anonim ***** válasza:
89%
Azért, mert a túlnyomó többség nem hasznosság, hanem tetszés szerint értékel....
2013. máj. 13. 00:32
 8/17 anonim ***** válasza:
80%
Jellemző, hogy volt a múltkor itt egy kérdés, hogy mit használsz inkább, Avont vagy Oriflame-t, és bármit válaszolt valaki, csak annyit írt, hogy "Avon", puff, lepontozták. )) Talán az ok nélkül lepontozókat kellene büntetni. De nem ez az oldal szelleme. Igazán nem is tudom, mi szeretne lenni ez az oldal, mert már régen nem az, aminek szánták.
2013. máj. 13. 00:40
 9/17 anonim ***** válasza:
80%
Vannak olyan témakörök, meg olyan kérdések, amikben meg lehet állapítani egy válasz hasznosságát, de vannak, amikben ez annyira szubjektív, hogy ugyanazt a választ valaki jónak, segítőnek, hasznosnak érzi, más meg éppen ellenkezőleg.
2013. máj. 13. 00:47
 10/17 kruse válasza:
55%

Én azt nem értem, egyáltalán minek pontozni?!

Mindenki el tudja dönteni, hogy mennyire hasznos egy válasz.

Nem hiszem, hogy kellene megerősítés :)

2013. máj. 13. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!