Szóltak már be vadidegenek? Akik mellett elmentél? Mit reagáltál/reagálsz ilyenkor?
Bármi olyat ami sértően hat:
-de csúnya
-Milyen r*bancos
-Úristen,hogy néz ki
Bármi ilyesmi, előfordult mással is már?
8-as vagyok. Eszembe jutott még egy:
Amikor 18 voltam, szerettem volna nyári munkát. Az egyik barátnőmmel sétáltunk a sétáló utcában, amikor megláttunk egy fagyis kocsit, amire ki volt írva, hogy "eladót felveszünk". A barátnőm buzdítására odamentem és megkérdeztem, hogy ha engem érdekelne az állás, akkor kinél tudnék érdeklődni? Erre kicsit zavarban mondta a fagyis csaj, hogy "Bocsi, de a főnök azt mondta, hogy csak vékony lányokat vesz fel..."
Ja, akkor jól van akkor :D
Ez elég emlékezetes volt...
Köszönöm. Azon a vékonyaknak árulunk ruhát/meg fagyison nagyon kiakadtam én is... Gusztustalan,hogy az embert így ítélik meg, keserves világot élünk...
Ma barátnőmnek szóltak be,hogy 'ú ilyen fejjel elbújnék'... Nem igaz,hogy egyeseknek nem esik le,hogy FÁJDALMAT OKOZNAK MÁSOKNAK... Gusztustalan... Nagyon kiakasztó...
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!