Szóltak már be vadidegenek? Akik mellett elmentél? Mit reagáltál/reagálsz ilyenkor?
Bármi olyat ami sértően hat:
-de csúnya
-Milyen r*bancos
-Úristen,hogy néz ki
Bármi ilyesmi, előfordult mással is már?
# 8
Fuh, a teltebbekkel iszonyú parasztok tudnak lenni az emberek. Van két duci barátnőm, szoktak mesélni...
Van, hogy utcán sétálunk, és látom, hogy röhögnek rajta, ráadásul pont olyanok, akikért egy lyukas garast sem adnék, ilyenkor inkább nem szólok neki, nehogy észrevegye. :(
Köszönöm a válaszokat.:)
Jó sok iq-ja lehet egy ilyen embernek mondjuk:D.
Legutolján barátnőm mesélte nekem,hogy olyan csaj szólt be neki,hogy 'decsúnya',aki nem is ismerte,nem is beszéltek 2 szót sem, ilyenkor gondolkozok el,hogy a szülők ott is valamit elb*sztak.
Nekem is szóltak már be ilyesmit, azért nem is értem már,hogyha bámulnak az vajon miért van.
Egy idősebb, jól öltözött férfi lelassított az autó mellett és kb. bebüfögött egy ordasat az ablakon.'
Ezen mondjuk szakadok rendesen:D Köszi:D:)
:D Ja, mondjuk így nem értem, valószínűleg ez a "véleménye" volt, vagy így akart imponálni.
Amúgy meg a beszólógatós emberek csak így akarnak "jobbnak" tűnni, vagy falkaösztön működik náluk, esetleg tényleg nagyon primitívek.
Nekem is volt pár ilyen élményem:
A közelmúltban történt, hogy épp épp lakást renováltunk a haveroméknál, és elugrottunk a közeli büfébe, abban a ruhában amiben voltunk. A kajálda hasonló volt mint a meki, csak nem lehet bemenni, hanem az ablakon kiadják a rendelt ételt. Vártunk, ahogy ott vártunk elment mellettünk egy 18 éves forma csaj a barátjával. A lány nem szólt semmit csak olyan flegma lenézően tekintett ránk.
Középiskolás koromban még kövér voltam, és épp egy osztálykiránduláson voltunk egy várban. Jöttünk le szépen sorban egy lépcsőn, és már ott állt a lépcső alján egy másik osztály. Hasonló korabeliek voltak. Messziről beszólt az egyik gyerek, hogy "mozgás dagi". Mikor leértem fél centiről beleszóltam az arcába, hogy "mi a bajod?". Erre a srác rámutatott egy mellette állóra hogy "nem én mondtam, ő volt". Aztán otthagytam.
Szintén középiskolás élmény, hogy egy barátommal ültünk egy plázában egy asztalnál és beszélgettünk. Mellettünk egy fiatalabb srác és egy lány ült. És a lány leejtett valamit, amit én felvettem és visszaadtam neki. Erre a reakció mi volt? Semmi "köszönöm" vagy hasonló, hanem ránézett a srácra és elkezdett röhögni. Volt még jópár hasonló élményem abból az időszakból.
Oké hogy ezeknek a beszólogatós dolgoknak 99%-a a kulturálatlan csürhe számlájára írható, de azért akkor is bántó. És akiknek tényleg alapból is padlón az önbizalmuk, abba még egyet rúgnak. Mostanra szerencsére sikerült lefogynom, de soha nem fogom elfelejteni az ilyen "élményeket", és azt látom, hogy pár idióta megaláz valakit, akkor rendszerint lépni szoktam, és vagy porig alázom a kötekedőt, vagy elküldöm a jó édes anyukájába.
Közben eszembe jutott még egy sztori a közelmúltból, ez nagyon felkúrta az agyamat. Egy nem túl forgalmas bevásárlóközpont parkolójában egy idősebb bottal közlekedő bácsi megbotlott és elesett. Messze volt tőlem, de láttam. Erre két tizenéves kis taknyos elkezdett rajta röhögni de valami artikulátlan módon, úgy hogy az egész parkoló odafigyelt rájuk. Épp útba estek szóval szóltam nekik szép finoman és választékosan, hogy "mi olyan vicces ti kis taknyos f***ok!!??". Eléggé megszeppentek és egyből kiült az arcukra a rémület. Mire odaértem már valakik felsegítették a bácsit.
Nem is értem. Régebben is volt néhány ember akikből hiányzott az empátia, de manapság eszméletlen módon elszaporodtak az ilyen degeneráltak.
Erre a reakció mi volt? Semmi "köszönöm" vagy hasonló, hanem ránézett a srácra és elkezdett röhögni. '
Na ilyen bunkókból van elég ezzel napi szinten találkozni... Undorító komolyan.
Köszönöm a válaszokat.:)
Akkor ezek szerint mással is történnek furcsa dolgok azért... Wáá ez a mostani világ-.-'
Nekem a szokásos "jóacsöcsöd" meg "dugnálak" kategóriás dolgokon kívül az alábbiak voltak:
-túlsúlyos vagyok, ruhát akartunk venni, a boltban, már amikor bementem, megszólalt a plázap.csa eladó, hogy "Itt csak vékonyaknak áruluuuuuuunk"... fordultam ki azonnal egy undorkodó tekintet kíséretében
-ezen kívül tulajdonképpen olyan beszólásokat kaptam, amikor vmit véletlenül csináltam, bocsánatot is kértem, de a hülyéje folytatta, hogy mennyire bunkó vagyok. Pl. hogy "Nyomjad csak belém a táskádat, b...meg", vmi 14 éves kis takony lánytól, ilyen mocskos szájjal, és ezt a bocsánatkérés után. Akkor visszaszóltam, hogy "Mert nyilván direkt csináltam ugye?". Meg amikor betegen, hóttfáradtan mentem az úton, egy nő kikerült, és csak azt hallottam, hogy "TALÁN KÖSZÖNÖÖÖÖÖÖÖÖM, TE BUNKÓ!". Azt hagytam annyiban, nem volt energiám válaszolni... sőt egy ideiug még az sem jutott el az agyamig, hogy miért kapom :D. Aztán vállat vontam, mert aki csak azért segít, hogy utána a seggét nyalják... ... ...
Ja, olyan is volt, hogy idősek "amaineveletlenfiatalokoztak", amiért le mertünk szállni előbb a buszról, minthogy fölengedtük volna őket... (főleg hogy az illemszabály szerint a leszállókat kell előbb leengedni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!