Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az ilyen...

Mi a véleményed az ilyen emberről? Téged zavarna, vagy nem?

Figyelt kérdés
Facebook-on állandóan magát (foglalkozását, munkáját) reklámozza, állandóan a saját érdeklődését reklámozza és erőlteti az ismerőseire, és meg van sértődve, ha valaki nem ugyan úgy gondolkodik mint ő. Állandóan azt nyomja, hogy mit lehet nála venni...
2013. máj. 11. 14:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Így leírás alapján csak annyit tudok meg róla, hogy szeret saját magáról beszélni... Ha zavaróan sok, akkor persze zavarna, ha pedig nem, akkor nem zavarna, mivel érdekelnek a többi emberek is :)
2013. máj. 11. 14:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen ez lehet az üzletpolitikája, lehet, hogy ő csinálja jól? Csak azért furcsa, hogy állandóan ezeket nyomja, mert aki ismeri az mind tudja róla, hogy mivel foglalkozik és mit lehet nála venni. akkor miért kell ennyit nyomni ugyan azt a témát?
2013. máj. 11. 14:27
 3/6 anonim válasza:
biztos azt várja, hogy megosszák és több emberhez eljusson
2013. máj. 11. 14:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez zavaró viselkedés, akárhogy is nézzük, viszont van, aki rászorul. Hogy jó üzletpolitika-e ? Azt csak ő tudja. Én is ismertem ilyen személyeket, még ma is az első ami eszembe jut róluk az az, hogy mennyi mindent próbáltak rám sózni és úgy hallottam, hogy azóta se változtak és azóta már évek teltek el.
2013. máj. 11. 14:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, ez üzletpolitika. Akik hajlamosak mindent megosztani, úgyis megosztják az üzeneteit. Én kitörölném az ismerőseim közül.
2013. máj. 11. 19:18
 6/6 anonim válasza:
letiltanám, vagy törölném, nagyon zavar az ilyesmi.
2013. máj. 11. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!