Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok, ugyanaz a kérdésem...

Lányok, ugyanaz a kérdésem hozzátok, amit a képen olvashattok. Nos?

Figyelt kérdés
[link]
2013. máj. 10. 11:00
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

"Ti is megbámultok minket"

- csak hiszitek.. Ó, a vágyak, az emberi gyarlóságok!

2013. aug. 8. 08:53
 22/29 anonim válasza:
nos, elárulom, hogy nekem azért van kinn általában (de próbálok tenni ellene és takarni), mert a nagy mellméretemhez képest vékony vagyok..beleértve a derekamat is, tehát az a felső, ami mellben jó lenne, másképp bő.. és gondolhatod, hogy melyiket választom a kettő közül :P (szűk vagy bő felsőt) ...tehát jogos, hogy megsértődöm, ha nagyon megbámulják, hisz kényszerből vettem meg a szűkebb felsőt ;)
2013. szept. 12. 21:59
 23/29 A kérdező kommentje:

21:59

Jogos, hát hogyne. Rohadt férfiak - mint mindig.

2013. szept. 13. 21:24
 24/29 anonim válasza:
-.- nem....ilyet egy szóval sem mondtam :)
2013. szept. 17. 23:29
 25/29 anonim ***** válasza:
Nem kell őket komolyan venni,én is megnézem,ha kirakják.Nem kell beszólni,meg fütyülni utánuk,ennyi:)
2013. okt. 26. 17:56
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, nekem is van egy ugyanilyen kérdésem számodra: ha nem akarod, hogy kiverjem a szemed, minek bámulod ?
2013. dec. 10. 09:46
 27/29 A kérdező kommentje:
mondjuk mert senki nem tiltja, hogy bámuljam, ha meg téged nem lehet bámulni, mert te oly tökéletes vagy, hogy senki nem méltó rá, hogy megnézzen, akkor leghelyesebb, ha elvonulsz egy sűrű erdő közepébe egy barlangba.
2013. dec. 11. 17:02
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
#27 - Elvonulhatok egy barlangba, de attól te a szemeidet nem kapod vissza ;).
2013. dec. 11. 17:07
 29/29 anonim válasza:

Ez ilyen tipikus női baromság, jó dolgukban már semmit nem tudnak kezdeni, még abba is belekötnek, amit ők idéznek elő :D

Mondják nem a férfiak miatt lóg ki mindenük. Miért a nők miatt? Az őszinteség nagyobb erény, mint a kétszinűség, kár letagadni. Minél jobban vonnza valami a férfitekintetet, annál nagyobb GIRL-nek érzik magukat. Nekik ez a státuszharc, a női rangsorban az van elöl, aki a szexualitásával minél jobban rabul tudja ejteni a férfiakat. Az egész egy felszines, semmitmondó, külsőségeken alapuló szabályrendszer.

Az ostobább meg egyenesen kijelenti, hogy nem neked mutogatja. Ja, mert ha kimész az utcára, nagyon tudod szabályozni ki nézzen rád....Talán el kéne fogadni a fizika alapvető törvényeit: ha valaki feltűnően néz ki, akkor mindenki megbámulja (vagy legalábbis a többség) és nem csak az, akit szeretnénk, hogy megbámuljon. Sőt, ha valaki van olyan marha, hogy mindenét kiteszi, az ne lepődjön meg, ha néhány félművelt férfi beszól neki, fütyülget, ajánlatot tesz. Ez a józan ésszel való szembemenés kitűnő női példája, az okot okozat követi, a tetteknek következménye van.

Innen nézve az egész egy hiszti, hogy a világ nem úgy működik, ahogy azt a kisasszony megálmodta.

2014. ápr. 4. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!