Lányok, ugyanaz a kérdésem hozzátok, amit a képen olvashattok. Nos?
01:46
Tehát a fickó a hibás mindenért, ha jól értem.
Kérdező, szerintem van egy kis problémád az értelmezéssel.
Az, ha megnéznek minket az utcán, akár kipakolva, akár nem, az jól tud esni, viszont szerintem erre is vannak etikett szabályok, mint például, ha 50 éves vagy, akkor nem bámulod úgy meg a 20 évest, hogy olyan gondolatokat keltsél a lányban, hogy "bmeg az apám lehetnél" .. szóval lehet, hogy meg kéne tanulnotok úgy csinálni ezt, hogy ne legyen sértő :)
"Kérdező:Különben itt elsősorban arról van szó az én értelmezésemben, hogy bizonyos nők kirakják, aztán szó szerint meg vannak sértődve, hogy néhányan megbámulják őket."
Ez a felszín, a látszat, hibás értelmezés. Valójában akkor vannak halálra sértődve a kirakós nők, ha nem bámulják meg őket.
De ez érvényes pl a tarajos-mókás ifjoncokra is, meg még sok más estre, ami felhívás a bámulásra, és ha levegőnek nézik elkeserednek, és otthon rádobnak egy lapáttal, és újra próbálkoznak...
A képen láthatónak annyira béna vagy nagy vagy mű, vagy túl alá van pakolva, hogy azért bámulják meg, mert egyszerűen FURCSA.
Mint mikor kicsi melltartót vesz fel a tejcsárdás, és a közepén kettévágja a melleket, és ha rávesz egy teljesen zárt pólót, akkor is kirajzolódik, hogy van két vízszintes bevágás a mellbimbója vonalán. :) Az is épp ilyen FURCSA.
Gusztus kérdése, hogy melyik pasinak jön be, de hogy mindenki fejvakargatva nézni, az is valószínű. :-)
00:19
Ti is megbámultok minket, csak mivel nem csőlátásotok van mint nekünk, ezért mi nem vesszük észre...
Így meg könnyű sivalkodni, hogy "segicség, bámulnak a bunkó paraszt férfiak"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!