Lányok, ugyanaz a kérdésem hozzátok, amit a képen olvashattok. Nos?
2013. máj. 10. 11:00
1/29 anonim válasza:
Ha nem rakom ki akkor is bámulod, mit kéne csinálnom?
2/29 anonim válasza:
Különben is,nem biztos,hogy neked rakta ki :D
3/29 anonim válasza:
Én járok futni, sose rakom ki akkor a csöcseimet, mégis mindenki megbámulja :D
4/29 A kérdező kommentje:
11:23
Hát milyen alkalmakkor szoktad kirakni?
2013. máj. 10. 11:27
5/29 anonim válasza:
Amikor dög meleg van, hiszen akkor vagy felveszek egy fiú pólót, vagy egy nőit, amiből kb. nem gyártanak olyat, aminek ne lenne dekoltázsa.
6/29 anonim válasza:
Amúgy meg tök mindegy, mivel nekem elég nagy van, így bármiből kidomborodik, tehát megbámulják bármit veszek fel :D
7/29 A kérdező kommentje:
És merre szoktál futni? :D
Különben itt elsősorban arról van szó az én értelmezésemben, hogy bizonyos nők kirakják, aztán szó szerint meg vannak sértődve, hogy néhányan megbámulják őket.
2013. máj. 10. 11:32
8/29 anonim válasza:
Pff, szerinted egy akkorra mell ami a képen van, melyik felsőből/pólóból/topból nem lóg ki??? Csak olyan ruhákat gyártanak aminek legalább minimális dekoltázsa van, de a nagy mell abban is úgy tűnik mintha ki lenne pakolva. Annyira imádom, amikor nem gondoltok bele konkrétan a problémába, de amúgy minden lány egy ribanc k.rva, aki mellette buta és pénzéhes..
9/29 anonim válasza:
Ki mondta, hogy nem akarom, hogy megbámuld?
10/29 A kérdező kommentje:
14:38
Legtöbbetek szabályosan megsértődik, ha megnézik őket, látszik az arcukon.
2013. máj. 10. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!