Miért nincs a magyarokban hazaszeretet? Már a sírógörcs kerülget.
Egyre inkább úgy érzem, hogy egyedül vagyok, hisz sem a fiatalokban, sem pedig már az idősebb (30-40 éves) generációban nem látok semmiféle szeretet a saját országuk iránt. Elkeserítő. Állandóan csak folyik a mocskolódás és hogy itt minden rossz, kiábrándító, lehetetlen, borzalmas. Az összetartás is kb. egy hangya sz*rával vetekedik.
Én már többször belegondoltam mi lesz így a hazámmal és mindig arra jutok, hogy tényleg semmi, egyszerűen elenyészünk...ilyenkor mindig sírva fakadok. Hogy egy ilyen gazdag múlttal, nyelvvel, kultúrával rendelkező nemzet mivé lesz. Az én édes szüleim arra neveltek, hogy szeressem, tiszteljem, becsüljem az országomat és honfitársaimat, ezért is nekem annyira felfoghatatlan, hogy mások ennek mennyire az ellenkezőjét vallják.
Szinte már úgy érzem, hogy nem vagyok normális, hogy én így gondolkodok és, hogy egyáltalán szeretetet merek érzek a hazám iránt.
18/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!