Mit gondoljak róla?
Tetszik nekem valaki de nagyon fura amúgy. Majdnem mindig ki van kapcsolva a telója, majdnem mindig elérhetetlen, facebookja sincs, ez mit jelent? vagy mit gondoljak?? Van egy másik telója amit nem adott meg, vagy már ilyesmikre gondolok...
Szerintetek?
Gondold róla azt, hogy hát ez a tag nem éppen egy techokrata. :)
Úgy él, ahogy 15-20 éve éltek az emberek. Facebook és mobil nélkül. Én még emlékszem erre az időszakra, ugyanúgy marha jól elvoltam. :)
Ennyi alapján nem sok van, amit gondolhatsz róla, maximum azt, hogy nem lételeme az internetes nyilvánosság.
A mobiltelefon kikapcsolásáról az a véleményem, hogy ha valakinek van mobilja, akkor azt használja is, nem kell felvenni mindig, ha csörög, vagy sms-ezni egész nap, de attól még nyitva lehet, mert lehet, hogy valaki fontos dolgot akar közölni. Főleg ha valakinek van családja, barátja, barátnője, akkor az némiképp trehányság a másik részéről, hogy ne lehessen őt elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!