Mi ez a szöveg, hogy ha meghízik valaki, hogy "ha szeretsz akkor így is szeretsz"?
Figyelt kérdés
És ennek a változatai. Itt gyakorikérdéseken az előbb olvasgattam meghízós kérdéseket, hogy a kapcsolatban az egyik fél meghízott, és meglepően sok helyen láttam ezt a mondatot. Illetve, hogy "te ezekszerint csak a testét szereted". Nem értem miért mondják ezt az emberek, nem értem. Ha az én párom felszedne jópár kilót, most nem egy kis úszógumira gondolok, hát én is elbeszélgetnék vele, meg szerintem ő is velem.2013. máj. 5. 19:47
1/3 A kérdező kommentje:
Rendesen belemagyarázzák a kérdezőbe hogy ő valójában csak felszínes, és nem szereti a párját, miközben a kérdező hangoztatja hogy ő szereti, csak nem tetszik neki ez a változás.
2013. máj. 5. 19:52
2/3 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom, azt gondolom ezek az emberek akik ezt mondják buták. Mi az, hogy "szeretem, így elfogadom akármilyen"?. Én ebben inkább lustaságot látok meg álszentséget.
2013. máj. 5. 19:57
3/3 anonim válasza:
hát én mondjuk felháborodtam, mikor szakdogát írtam, és ülnöm kellett egész nap a gép előtt meg a könyvtárban, felszedtem pár kilót akkor. a páromnak meg annyi volt a hozzáfűznivalója, hogy "nagyobb lett a segged", ahelyett, hogy gratulált volna a jól sikerült dolgozathoz.
szerintem szituációfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!