Mi ez a cherry meg blueberry szöveg a facebookon?
Figyelt kérdés
mindenki azt mondja, hogy ezeket a ribancok írják ki, de azt sem vágom, hogy miket szimbolizálnak tulajdonképpen ezek a szavak a facebook-on. valaki segítsen!2013. jan. 25. 23:57
1/18 anonim válasza:
Akkor már ketten vagyunk, akik nem tudják. Engem mondjuk nem is érdekel. Mikor a ribanc és a Facebook találkozik az valami kegyetlenség.
2/18 anonim válasza:
Hát a cherry az a cseresznye, a blueberry meg az áfonya.
De nem tudom konkrétan mire gondolsz... mert Blueberry nevezetű mobilok is vannak.
3/18 anonim válasza:
az a telefon blackberry és nem blueburry....
4/18 anonim válasza:
ma már volt ez a kérdés, 7 óra körül, keressetek vissza
6/18 A kérdező kommentje:
én csaj vagyok, és nekem nem küldtek ilyen sz.rt, de azért érdekel, mit jelent bár ki nem írnám... tavaly asszem az volt, hogy milyen színű a bugyid azt a színt írd ki a faladra, és akkor boldogság lesz, meg blabla, de ez is milyen gáz már... egyébként meg köszii, keressünk vissza, linkeld be, b.szki, akkor többet segítettél volna. :|
2013. jan. 26. 00:12
7/18 anonim válasza:
Beírjátok itt a szex kategóriában a "cherry" szót és kidobja.
Nem méh hanem mellrák.
9/18 anonim válasza:
És jah a blueberry azt jelenti, h szingli vagy, a cherry kapcsolatot jelent.
Szal igaza van az elsőnek szutykok írják ki.
10/18 anonim válasza:
Ez valami hülye álnév a kapcsolat állapotára. Az egyik azt jelenti, hogy kapcsolatban vagy, a másik azt, hogy bonyolult, a harmadik...
most meg nem keresem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!