Szeretsz filozofálni, gondolkodni?
Sokszor filózol dolgokon (a lét kérdései, tudod... :D)?
Miken?
Korral és nemmel várom a válaszokat, tenkjú.
Én szeretek :D Ilyeneken, hogy mi lehet a halál után, a világ keletkezéséről, magáról a világegyetemről, és nagyon érdekelnek a vallások is, bár én nem vagyok hívő, legalábbis még nem rendeztem el magamban ezeket a dolgokat.
17/L
Hm, ez jó, ez tetszik. :D
Szereted nézni a csillagokat?
Igen :D Mindig eszembe jut ez: [link]
Szerintem nagyon durva :D
Úú, ezt én is ismerem.
Tényleg durva.
Hihetetlen ez a világ, de komolyan. Nem kispályás, aki ezt összehozta. :D
Nagyon jó! :)
Én művészeti iskolába járok (egészen pontosan szobrász szakon tanulok), de érdekel minden más is, szoktam írni, fotózok, stb., szóval teljesen értelek, szerintem minden ember életében jelen kéne lennie a művészetnek.
Alapvetően igen :)
Most éppen azon filozofálok (nem ezzel a kérdéssel kapcsolatban, hanem az előző másfél oldal standard extreme facepalmot kiváltó hülyeségáradata kapcsán), miért van itt ennyi alultájékozott, ostoba, barom, és még több troll??? :D
Pl rájöhetnének, hogy csak a megfigyeléssel mennyi mindent észrevehet az ember..
ha csak belegondolunk hogy minden eszközünk a természet utánzásán alapul (fényképezőgép-emberi szem, számítógép-emberi agy..stb)
vagy másokat megfigyelve rájöhetünk, hogy kivel hogyan érdemes beszélni, ahhoz hogy megértsen bennünket..
de egyszerűen csak megállni egy pillanatra a rohanásban és megtapasztalni milyen az, ha a körülöttünk zajló dolgokra összpontosítunk, és a lehető legtöbb információt próbáljuk felfogni..
érdekes dolgok ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!