Ezek az emberek nem tudnak logikusan gondolkodni, vagy miért van ez?
Jó kérdés, én is elég sokáig voltam és jelenleg vagyok is munkanélkül, de tudom, hogy fizetni tilos, mert az kamu és pont. Nincs, de nincs, mert, nincs semmi, csak egy pont.
Én is szenvedek, reménytelen vagyok, depressziós, de nm hülye!
Annak idején én is belefutottam már ilyenbe. Tudod, ha az ember munkát és azzal együtt pénzt szeretne szerezni, mindent megpróbál, mert bizakodik. Volt szerencsém olyanhoz, ahová pénzt kellett befizetni, nem vészes összeget, de se szerződés, se meló...
Van több ilyen téma, segítség a neten, figyelmeztetés, hogy melyik "cég" vagy személynév mögött van a nagy semmi, akikkel vigyázni kell. Sajnos, míg lósz** van, addig veréb is lesz, így míg sok munkanélküli/kiskeresetű, úgy csalók is.
Munkáért nem szabad fizetni, legfeljebb legális munkaközvetítőknek, bár, ott se biztos, hogy kapsz munkát. Ők is átverhetnek.
Zepterről ne is beszéljünk: azok annyi néven, telefonszámon és munkaköri megnevezéssel hirdetnek, mint égen a csillag.
Rájöttem, már jó ideje átlátni rajtuk: ahol Váci út 187-191. szám szerepel, az tuti, vagy XIII. ker. multi vagy orvostechnikai cég, akkor már gyanús, de nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!