Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ugye nem ilyen szánalmas a...

Ugye nem ilyen szánalmas a többség gondolkodása?

2009. szept. 28. 20:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

mondjuk én csak azt nem értem ha 30 évig békén hagyták akkor miért most kezdik el háborgatni?ha egy átlagember csinálja azt mondom oké nem tudják merre van.. de egy polanski szerintem nem egy olyan ember aki 30 évig egyszer se volt valami rendezvényen ahol megtudták volna csipni,

a 13éves kur vákról meg azt mondanám hogy az azért 30 évvel korábban volt.. én őszintén mondva akkor még meg se voltam nemtudom hogy milyen helyzetek voltak akkor de nem hiszem hogy ilyen mint most

szerintem polanski mehet a dutyiba ott majd játszhat papás mamásat..

2009. szept. 29. 08:43
 12/12 anonim válasza:

Ez egyáltalán nem szánalmas gondolkodás. Ha egy átlagembert nem tudnak elkapni 30 évig és az ő esetében is ilyen "különösek" a körülmények nem csukják azonnal le. Ez nem azon múlik, hogy Polanski híres-e vagy sem. Ráadásul nézzétek már meg azt a 13 éves kislányt! Ezzel meg, hogy mit szólnál ha a te lányod lenne az, ne gyertek elő, mert elég szomorú ha valaki elengedi a 13 éves lányát egy nőzéseiről híres felnőtt ember villájában. Ráadásul ha valakivel ilyen rémes dolog történik, még 30 év után sem tud ilyen könnyedén beszélni róla. Sőt azt sem kérné, hogy ne csukják be. Nagyon remélem, hogy a kérdező által felvetett szánalmas gondolkodás nyer, mert a világ vicce lenne, ha egy ilyen eset miatt életfogytiglan becsuknák.

Néha kicsit el kell rugazkodni ettől a betongondolkodástól, mert semelyik ügy sem olyan egyszerű, hogy "elkövette? - igen - akkor lakoljon."

2009. okt. 1. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!