Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Ma ballagás volt minálunk,meg gondolom szinte minden középsuliban :D

Amikor kijöttünk mindenki engem lesett,mármint a felnőttek mert nekik nem tetszett a hosszú hajam XD

Az igazgató még le is cseszett miatta,amikor minden nap lát....

Most azt beszélik hogy vágassam le XD

Hátam közepéig ér fekete.

Mit kéne mondanom nekik szerintetek? :D

19/F

2013. máj. 3. 19:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ez de jó XD

(8.)

2013. máj. 6. 22:45
 12/15 anonim válasza:
100%

Nehogy levágasd.

Szerintem nem ér annyit az igazgató, sem senki más, hogy sok év kemény munkáját csak úgy levágjad. Tedd azt, amit te akarsz! :)

#8: Mi megyünk RockMaratonra, nyugodtan velünk tarthatsz :D

2013. máj. 10. 10:43
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

de amúgy azt hogy képzeli valaki, hogy beleszól más életébe? "VÁGASD LE MERT NEMTETSZIK...EZ EGY ISKOLA...BLABLABLA"

-_-

akkor ennyi erővel meg állhatnék valaki háza előtt és megmondhatnám neki hogy fesd le a házad b*zdki mert nem tetszik

2013. máj. 25. 21:19
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
felnőtt ember vagy, nekem mondták ugyan ezt amikor közép suliba mentem, hogy majd nem vesznek fel, meg lepontozzák a felvételim, hát max pontot kaptam a szóbeli elbeszélgetésre, mindenhova felvettek ahova jelentkeztem:D most egyetemre járok, és azt tapasztaltam, hogy ahogy idősödöm, egyre kevesebb "atrocitás ér" az igazgató biztos kopasz, vagy valami, és féltékeny:D vagy már beszürkült az élete, amúgy tényleg, ilyen idősen fölösleges ilyen hülye véleményekkel foglalkozni:D
2013. jún. 7. 00:10
 15/15 A kérdező kommentje:

Azóta forgattunk egy videó klipet (Zenekaros) amire először adott engedélyt! Másnap be is rendezkedtünk,minden cuccot bevittünk és a kellékeket megcsináltuk betoppant és elkezdett vernyákolni hogy mi a lóf*szt csinálunk.....

Szerintetek ez bolond vagy mi? :D

Vagy azt hitte egy kamerával vesszük fel zaj mentesen? :D

Legközelebb alá iratok vele egy papírt hogy erre engedélyt adott!

2013. jún. 7. 17:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!