Hogyan tudnám befejezni a kapcsolatot vele?
Pasi vagyok, van egy lánybarátom, akivel tök jó volt a viszonyunk éveken át, nem akarunk egymástól többet, de valamiért nagyon megváltozott, szerintem mostanában azt gondolja, hogy én a pszichológusa vagyok, állandóan azt kell hallgatnom, hogy így a pasija, úgy a pasija, de ez engem nem érdekel, ha meg nem ez akkor meg állandóan panaszkodik, teljesen negatív lett, már nem olyan mint volt. Ja és mostanában engem meg sem hallgat, mindig róla kell, hogy szól legyen.
Félreértés ne essék, nem érdekel, hogy van-e pasija(nem vagyok féltékeny), sőt az se baj, ha elmondja a gondjait, de mostanában igencsak túlzásba viszi, kiábrándultam belőle mint emberből. Nem akarom megbántani, de így ezt a barátságot nem szeretném folytatni. Hogyan tudom korrekten leépíteni, hogy ne bántsam meg, úgy érzem, hogy ez a kapcsolat csak az energiát szívja ki belőlem...
26/F
Pontosan tudom milyen érzés. Én is voltam már lelki szemetesláda és még egy embernél el tudtam viselni, még akkor is ha már tényleg mindig csak a negatívum jött, de aztán volt egy alkalom, amikor körülöttem 5-6 ember nekem sírta el a bánatát. A mai napig bennem van, hogy az milyen rossz érzés volt. Kész depresszió és elegem lett.
Mindenkinek megmondtam, hogy állj és netovább!
A helyedben én is őszintén elmondanám neki, hogy mi a helyzet. Így nem is biztos, hogy meg kell vele szakítanod a kapcsolatot, egyszerűen csak észbe kap. Aztán hidd el, ha ez már nem segít rajtad, mert végleg kiábrándultál, akkor szépen magától el fog kopni a barátságotok és nem is kell érte tenned. Ha meg úgy alakul, akkor jó barátok is lehettek újra. :)
Szóval mondd neki, hogy ezt hagyja abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!