Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell úgy befejezni egy kapcsolatot, hogy a sráccal jóban maradjunk, de ne akarjon folyton visszahódítani? Lehet egyáltalán?
Megértelek, hogy nem akarsz bunkó lenni, de ha jobban belegondolsz az ő szemében már az bunkóság, ha szakítasz vele. Gondolj bele fordított helyzetben...
Nekem egyetlen pasimmal sikerült úgy szakítani, hogy a mai napig jóban vagyunk, de ez rajta is múlt, és a mi kapcsolatunk elég érdekes volt...
Tehát vagy sikerül az ilyen vagy nem.
S szakítás után nagyon nehéz felismerni azokat a bizonyos határokat. (Pláne a másik félnek, aki még mindig szeret.)
nekem is egy barátommal sikerült úgy szakítani, hogy a mai napig tartuk a kapcsolatot. Nem találkozunk gyakran, de évente néhányszor, és néha telefonon keressük egymást, és iwiw-en tartjuk a kapcsolatot. (mondjuk nekünk a szülők munkatársak voltak, így a mai napig szoktak hozzánk jönni a szülei, és ő is néha)
Egy másik barátommal is csak azért tartjuk a kapcsolatot, mert a szüleink barátok, és emiatt néha találkozunk, de nem keressük egymást egyébként. Most elköltöztek, tehát valószínüleg megszakad a kapcsolat is.
A nagy szerelmemmel nem is találkozunk, nem is beszélünk, se kép, se hang. Szerintem ez függ a kapcsolat intenzitásától is. Ha valamelyik félben, vagy mindkét félben mély nyomot, sebet hagy a kapcsolat, akkor akármennyire fáj, legjobb, ha nem találkoztok, és beszéltek egy jó darabig. Utána majd kiderül, hogyan alakul az élet. Mi több mint egy éve szakítottunk, nagyon fájó volt, mindkettőnknek. (igazából szerettük egymást nagyon, de olyan dolgok történtek, amelyekből azt láttunk, hogy nem érdemes folytatni) Azóta egy szót sem beszéltünk. Gondoltam már rá, hogy legalább szülinapkor, névnapkor...kellene írni neki egy sms-t, de nem szerettem volna szítani a dolgokat. (neki is van azóta egy kapcsolata, szinte rögtön lett valaki, és én pedig férjhez mentem) Nem szeretném örökre elveszíteni, mert értékes ember, de nagyon fájó lenne még most is találkozni vele, nem tudom mit hozna elő, és nem merek kockáztatni.
Szóval szerintem kapcsolatfüggő, hogy mennyire lehet fenntartani utána a dolgokat. (egy nem túl komoly kapcs. után szerintem egyszerűbb sokkal, HA MINDKÉT FÉL TESZ IS ÉRTE)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!