Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet visszahódítani egy férfit? Vagy változatosabbá tennie egy kapcsolatot?
Én egy 1,5 évwes kapcsolatban vagyok. Kezdett a miénk is laposodni, annak ellenére, hogy imádjuk egymást. Én azt tudom ajánlani, ami nekünk nagyon bejött, hogyha együtt vagytok, akkro ne állandoan cask otthon üljetek, hanem csináljatok változatos programokat (közös séta, futás, uszás, mozi, kiállítás, kirándulás, romantikus vacsi..)
Ez minket teljes mértékben visszatérített. Mikor elkezdtük ezt a projektet, úgy indult, hogy mondtam neki, kezdjünk megint "randizni"... és nagyon jó volt!
A randi annyiból állt, hogy mint az elején, többet romantikáztunk, és a szikra ismét lángra lobbant... mostmár viszont jobban figyelünk rá mi is!
hajrá, sok sikert!
Nem :) én nem vagyok az a "k*rva" típus.az a baj a randival hogy köztünk van 210 km..és csak hetente találkoztunk..és most nem érne rá hetente találkozni :/ és úgy érzi hogy akármennyire szeret is jobb lenne nem szenvedni mert nem akar szenvedni látni azért mert nem találkozunk.
Szakított egyszer...és mondta hogy mondjam el mit gondolok..elmondtam és mondta hogy neki is hiányzom és szeret..és ő sem akar elveszíteni...csak már nem tudja mit érez...és azt akarja hogy legyek boldog mert így nem az vár rám hogyha nem tudunk majd találkozni.
Szerintem egy kapcsolat két emberen múlik.Üljetek le,beszélgessetek kettőtökről,és arról ki hogyan képzeli el a jövőtöket/jövőjét.Nem rossz ha kettesben elmentek egy hétvégére valahova,ahol romantikázhattok kicsit.Vannak olcsó és szép helyek is.Gyertyafényes vacsorát is főzhetsz neki.Vegyél magadnak szexi fehérneműt,a pasik döglenek az ilyenekért!Dobjátok fel a szexuális életeteket is!Próbáljatok ki új dolgokat!Nagyon fontos,hogy te nő létedre ne mutasd ki,hogy jobban szereted,mert visszahélhet vele!Legyen bizalom,megértés köztetek!Érdeklődj a dolgai iránt!
Remélem tudtam picikét segíteni,és sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!