Ellopták a kabátom és az osztálynak van már "gyanúsítottja" Szerintetek mennyi a valószínűsége, hogy az egyik osztálytársam tette?
Hetedik óta után ott hagytam a kabátom iskolába, fél óra múlva visszamentem és nem volt ott. A takarítók nem találták és a portán se volt.
Másnap megkérdeztük az egyik osztálytársam, hogy nem látta e és mondta, hogy de a helyemen de közben nem nézett rám. Utána beszéltük, hogy ki aki elvihette, meg hát szidtuk úgy mintha nem tudnánk ki volt és fogta magát és elment. De végig lapított. Mikor kérdeztük, hogy miért azt mondta csak úgy. Tudni kell, hogy ő nem szokott úgy ellógni, meg új lány az osztályba és "kisebbségi"
Szerintetek van valami alapja a feltételezésnek?
Bőrkabát volt
Egy igazi mókamesterrel van dolgunk :DDDD
Amilyen hülye a csaj biztos megnézné :D
Nekem a számológépen tűnt el ugyanígy. És egy olyan gyereknél bukkant fel, akiről tudtuk, hogy csóró.
Persze, hogy tagadta és hazudozott mindenfélét. De nem tudtam bizonyítani a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!