Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ellopták a kabátom és az...

Ellopták a kabátom és az osztálynak van már "gyanúsítottja" Szerintetek mennyi a valószínűsége, hogy az egyik osztálytársam tette?

Figyelt kérdés

Hetedik óta után ott hagytam a kabátom iskolába, fél óra múlva visszamentem és nem volt ott. A takarítók nem találták és a portán se volt.

Másnap megkérdeztük az egyik osztálytársam, hogy nem látta e és mondta, hogy de a helyemen de közben nem nézett rám. Utána beszéltük, hogy ki aki elvihette, meg hát szidtuk úgy mintha nem tudnánk ki volt és fogta magát és elment. De végig lapított. Mikor kérdeztük, hogy miért azt mondta csak úgy. Tudni kell, hogy ő nem szokott úgy ellógni, meg új lány az osztályba és "kisebbségi"

Szerintetek van valami alapja a feltételezésnek?

Bőrkabát volt

2013. ápr. 27. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Kiáltsd el magad, hogy "Aki ellopta a bőrkabátomat, annak most piros a tenyere!" - és figyeld a reakciókat! :D
2013. ápr. 27. 15:43
 2/4 A kérdező kommentje:

Egy igazi mókamesterrel van dolgunk :DDDD

Amilyen hülye a csaj biztos megnézné :D

2013. ápr. 27. 15:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Amúgy nálunk egyszer bevált ez egy közösségben (Sportegyesületben). A "bűnös" lopva megnézte a tenyerét.. onnantól kezdve tudtuk, hol kell keresni az elveszett tárgyat.
2013. ápr. 27. 15:48
 4/4 acelsziv ***** válasza:

Nekem a számológépen tűnt el ugyanígy. És egy olyan gyereknél bukkant fel, akiről tudtuk, hogy csóró.

Persze, hogy tagadta és hazudozott mindenfélét. De nem tudtam bizonyítani a dolgot.

2013. ápr. 27. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!