Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tennétek ezzel az emberrel?

Mit tennétek ezzel az emberrel?

Figyelt kérdés

Segítettem talpra állni neki,mert rossz anyagi helyzetben volt.Cserében kisemmizett a közös vállalkozásból.Lopja a bevételt,meghamisítja az adatokat,hogy ne legyen ellene bizonyítékom.

Tanácstalan vagyok.

2013. ápr. 25. 20:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Agyonvernem a halatlan kutyat.
2013. ápr. 25. 20:15
 2/14 anonim ***** válasza:

Csak vicceltem! :)

De amugy kib@szottul birom a jogot, mert szerelhetsz fel kamerat, de ha jol tudom, nem hasznalhatod fel a felvetelt, ha a hozzajarulasa nelkul keszul... Kosz szep!

2013. ápr. 25. 20:16
 3/14 A kérdező kommentje:
Pont az a bajom,hogy bármit próbálok jogi falakba ütközöm.Közben gyakorlatilag tönkretesz.
2013. ápr. 25. 20:26
 4/14 A kérdező kommentje:
Mindeközben a férjét is kitette a lakásukból,ahova a fizetését vitte tizen éven keresztül.Ez egy nő ugyanis.
2013. ápr. 25. 20:29
 5/14 anonim válasza:

ilyenkor van az összerántanám a régi Kempos haverokat és

elvinnénk az emberünket egy BARATSÁGOS kocsikazásra, ahol INTELLIGENS módon megtudhatná, hogy mi vár rá, ha nem szedi össze magát de gyorsan. Azert álljon már meg a menet...

azért csinálhatja ezt mert hagyod...

2013. ápr. 25. 20:30
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem hagynám,ha tudnám a megoldást.Nem szeretnék én bajba kerülni.
2013. ápr. 25. 20:32
 7/14 anonim ***** válasza:

Akkor meg sem vicceltem es ujra az egyest valasztom.

Nehany emberrel egyszeruen nem ert a szobol.

2013. ápr. 25. 20:32
 8/14 KZitus ***** válasza:

Szia!

Hívd meg egy egy forró napon egy hideg üdítőre és őszintén beszélgess vele minden problémátokról, konfliktusotokról, konkrétumokkal, számokkal és az egészet rögzítsd diktafonnal, vagy valami más hangrögzítővel. Amikor mindent rögzítettél, köszönd meg kedvesen a társaságát, majd másnap egy tanú előtt hallgattasd meg vele a saját vallomását. Lehet, ez beválik. Egy próbát megér.

2013. ápr. 25. 20:38
 9/14 A kérdező kommentje:
Egy próbát megér
2013. ápr. 25. 20:40
 10/14 anonim válasza:
jah ez jó ötlet de csinálj másolatot és valahgy kapd el ezt hálatlan semiirekellőt szurkolok!
2013. ápr. 25. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!