Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek miért bánnak igy...

Szerintetek miért bánnak igy velem nagyon fáj ez nekem?

Figyelt kérdés
16L vagyok félig olasz származású DE Tényleg suliba járok és folyton kiközösitenek mert olasz vagyok.egész életembe ki voltam közösitve.. meg ugye akik nem ismernek a suliba lecigányoznak mert sötét a böröm szemem meg a hajam és annyira fáj ez nekem mert nem cigány vagyok...és hiányzik olaszország mert ott nem igy néznek rám...?

2013. ápr. 25. 18:41
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Jaj te szegény. A suli amúgy is még egy magyarnak is nehéz. A suliba sok tirpák jár és amint kijárod a sulid onnan kezdve jobb életed lesz. Legyél türelmes és legyél erős.
2013. ápr. 25. 18:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az Olasz lányok nagyon szépek:)

Bár ez nem származástòl függ.

Ne foglalkozz a buta görényekkel!

Puszi, légy jò!

2013. ápr. 25. 19:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne törõdj velük, ma már ez a menõ, hogy a gyengébbeket kikezdik.
2013. ápr. 25. 19:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pedig légy büszke rá hogy olasz vagy. Én tisztelem az olasz embereket. Egyszer jártam Olaszországon de nagyon szimpatikusak voltak az emberek, mindenki vidám volt, segítőkész és nem voltak olyan depressziósak mint a magyarok, nem is irigykedtek úgy a másikra mint itt. Én úgy hallottam hogy Amerikában is büszkék az ott élő olaszok a származásukra, szerintem itt sem kéne szégyellned. A barna bőr amúgy is mostanában divat lett, sokan azért járnak szoliba mert sötétebb bőrt szeretnének. Egyébként aki meg lecigányoz téged azaz ember annyit nem ér hogy foglalkozz vele mert itt meg is mutatja milyen alacsony szinten van intelligenciája és egy előítéletes senki. Gondolj arra hogy te normális gondolkodásban is fölötte állsz és lehet hogy sok minden másban is. :)
2013. ápr. 25. 19:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Na ne vicceljél már, hát olasznak lenni az büszkeség, imádom az olaszokat és a nyelvüket is. Légy büszke magadra, és meg se halld az irigykedõ embereket, aki nem irigy rád az nem mond ilyet az iskoládban.
2013. ápr. 25. 19:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én gyerekeim is barnább bőrűek, mert külföldi az apjuk. Rossz közösségben vagy, ahol az én gyerekeim vannak ilyen nincs, a külföldi diákokat is ugyanúgy elfogadják mint a magyarokat. Lecigányozni meg egyiket se szokták, csak azokat, akik tényleg azok és a viselkedésükkel okot is adnak rá (amelyik nem, azzal senkinek nincs gondja).

Más suliba nem tudnál elmenni? Még most pont tudnál váltani, mert még odébb az érettségi és a tanévnek is mindjárt vége.

A többi vegyespár ismerős gyerekei sem panaszkodtak erről, úgyhogy ez szerintem nem általános, csak nálatok a suliban ezt a tanárok nem kezelik megfelelően.

2013. ápr. 25. 19:31
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a vàlaszokat :)
2013. ápr. 25. 19:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem annak is van hozzá köze, hogy a cigányok általában szeretik magukat olasznak beállítani, hogy ezzel menőzzenek. Pedig csak annyi közük van az olaszokhoz, hogy azok is utálják őket. :P Amúgy meg fel se vedd az ilyen csúfolódásokat. Neked a bőröd meg a hajad sötét, nekik meg a koponyájuk. :D
2013. ápr. 26. 22:03
 9/9 Csigafröccs válasza:
100%

A magyarok között a felmérések szerint általános az idegengyűlölet és a rasszizmus, minden külföldit utálnak - a cigányokkal kapcsolatban ez fokozottan érvényes, ennek iszod a levét, részvétem és én kérek elnézést a többiek nevében is.

Csak azt tudom mondani, hogy járj olyan helyekre, ahol sok külföldi lakik, tanul, szórakozik, ott toleránsabbak. És ha teheted, menj vissza Olaszországba, jobb hely az.

2013. máj. 30. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!