Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért bánnak így velem?

Miért bánnak így velem?

Figyelt kérdés
Eléggé ki vagyok rekesztve a suliban, csak azért, mert más vagyok. Mert alternative, indie, garage rockot hallgatok, nem pedig One Direction-t meg a többi pop szakmást, akik nekem egyáltalán nem jönnek be. Mert turkálókból öltözködöm, és nem a nagy városokba járok, több tízezer forintért vásárolni. Mert számomra fontos a tanulás, mivel beszeretnék kerülni egy jó egyetemre. Mert kicsit pattanásos a bőröm, de ezt alapozóval teljese eltüntetem, ők mégis észreveszik, és nemcsak emiatt szólnak meg, hanem mert sovány is vagyok, pedig egyáltalán nem. Nem tudom mi bajuk van velem, tudom, hogy nem vagyok az a nagy haverkódos típus, nehezen nyílok meg mások előtt és nem nagyon tudok barátkozni se, de akkor is, miért ilyenek velem a suliban?
2012. júl. 31. 11:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Mert ismered a kultúrát, ők meg nem. :\ Ezek a legjobb zenék, ne viccelj! :) Van kedvenced közülük? Én is ilyenket hallgatok inkább.

Persze sajnálom, hogy éretlenek az osztálytársaid, hány évesek vagytok?

2012. júl. 31. 12:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagyon éretlenek, de nem kell velük foglalkozni. nem azt kell hallgatni/venni stb ami divat, hanem ami neked tetszik ;)
2012. júl. 31. 12:32
 3/3 anonim válasza:
velem ugyan ez lenne a helyzet ha nembeszélnék nekik vissza. én 13 éves vagyok (tehát általános sulisvagyok) és énis hardcoret, trash metalt meg ehez hasonlokat hallgatok. nemjárok tüncibünci ruhákba.. de attolhogy ilyen stilusod van igénytelennek nemszabad lenni tehát ne hanyagold a kinézeted. és semmiképp sem legyél visszahuzodo. mondmeg nekik hogy nemérdekel az ö véleményük és majd megszokják ezt hogy veled nemlehet szorakozni. aki meg igaz barát azpedig elfogad téged olyannak amilyen vagy és ezért nemkell törödnöd velükhogy mitmondanak rollad. én mindig kinyilvánitom a véleményem rolluk lehet hogy néha durván de ezvan és ezért nemszorakoznak velem. kitartás:)
2012. júl. 31. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!