Elviselhetetlen szomszédok, mit tegyek?
A felettünk élő szomszédok elviselhetetlenek, egész nap veszekednek, örjöngenek néha hajnali 3kor megy a mosógépük, egyik se dolgozik, de folyton részegek, belekötnek a többi lakóba. Rendőrségi ügyeik vannak, de amikor a rendőrség keresi őket akkor ajtót nem nyitnak se semmi. Az önkormányzatnál mondták, hogy kiteszik őket, ez 1,5éve volt azóta semmi... Valami ötletetek van, hogy szivassuk meg őket, mert a törvény az ő oldalukon áll eddig és a többi lakó(egyetemi tanárok, mérnökök, kisgyerekes családok) meg nem érnek el semmit...
Sajnos én vagyok a közvetlen alattuk lévő szomszéd, és már nagyon nem bírom :(
Azért megy éjszaka a mosógép, mert az éjszakai áram olcsóbb, én is éjszakára programozom, de én kertes házban élek és nincsenek szomszédaim, ÉGI ÁLDÁS ez:)
Nem tudsz velük mit kezdeni, attól még bunkó parasztok maradnak, el kell költözni, ez a legjobb, amit tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!