Igénytelen, veszélyes szomszédok?
Segítséget kérnék abban, hogy van-e valakinek valamiféle ötlete a következő probléma megoldásához:
Az utcánkban tisztességes, a közösséget tisztelő emberek élnek, rendezett körülmények között, viszont a sarkunkon él egy család, mellékesen hozzátenném, hogy cigányok, akik nyilván nem dolgoznak, egész nap az utcán a ház előtt ülnek, koszosak, büdösek, üvöltöznek, veszekednek, belekötnek mindenkibe, időnként a fiatalabbakat elviszi a rendőrség, tüzelő gyanánt járják az utcát és letördelik az ágakat a fákról stb. Nagyon zavaró dolog ez. Mivel máshogy nem tudom megoldani, az utcán tartom az autómat, amit féltek tőlük, mert ahányszor elmennek mellette bámulnak befelé, a szomszédaim unokái már nem mernek több napra jönni, ők sem szívesen hagyják kint az autót.
Korábban idősebbek éltek a fent említett család házában, de miután meghaltak idekerültek ezek, akik marhára idegesítenek. A gyerekeik az út közepén játszanak, nem is nagyon merek arra hajtani, meg ehhez hasonló finomságok.
Arra keresek megoldást, hogy lehetne ezeket innen eltüntetni, most engem az nem érdekel, ha más utcájába teszik őket, vagy a város szélére szárkúpba, teljesen hidegen hagynak a szociális gondjaik. Az sem izgat, ha valami nagyon rosszindulatú megoldás van erre.
Nyilván olyan válaszokat nem kérek, hogy "halálacigányra fel kell gyújtani a putrit" meg hasonlók.
Semmit nem tudsz tenni. Beszélni nem lehet velük, erőszak, összefogás kizárva mert a törvény őket védi.
Annyit tudsz tenni hogy elköltözöl és negyed áron eladod a házad.
Én nem pártolom az erőszakot a magam részéről. Én nem fogok odaállni verekedni egyikkel sem, arra, hogy hetente jól elveressem őket nincs pénzem.
Ha állandóan névtelenül feljelenteném őket mindenféle kitalált indokkal, panaszt tennék írásban a jegyzőnél, ilyesmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!