Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hova forduljak? Rettegek a...

Hova forduljak? Rettegek a tanáromtól

Figyelt kérdés

A tesitanáromról lenne szó. Az a helyzet, hogy mindig végigcsinálom az órai gyakorlatokat, de a futást nem bírom. Lefutom, ha kell, de nem tudok beérni arra az időre, amit ő kijelöl. Nem vagyok neki szimpatikus, mindig megaláz az osztály előtt és mindenáron meg akar buktatni. Nem csak beképzelem, engem mindig szívat, nem érti meg, hogy nem vagyok erős fizikumú,nem tudok úgy futni, mert egyszerűen nem bírom. Ha felmentésem van egy betegség után, akkor legszívesebben megütne, mert mi az, hogy nem tesizek az ő óráján. Elegem van már, rettegek tőle. Nem akarok megbukni tesiből, mert minden másból tök jól tanulok. Kihez forduljak?

16/L

2009. szept. 25. 23:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pszichiátriai felmentésem van tesiből. Most nyolcadikos vagyok, ötödik óta egyszerűen rosszul vagyok tőle. Ötödikben új tesitanárt kaptunk, aki egy hülye szadista pedofil állat volt, mindenki utálta. Én meg alapból - sajnos - borzasztóan érzékeny és szorongós vagyok. Hatodikban már ellógtam az órákat, amiért persze buktatni akartak. Hetedik év elején új suliba mentem, azt hittem, ott jó lesz, de nem. Ott ugyanolyan rosszul voltam (pedig a tanár közel sem volt annyira rémes), sőt, még rosszabbul, volt, hogy hánytam az idegességtől, pánikrohamaim voltak, remegve mentem suliba, mikor tudtam, hogy tesim lesz.

A szüleim elcipeltek pszichiáterhez, aki adott felmentést. Megjegyzem, ez egyáltalán nem megoldás a problémára, de így már nem vagyok rosszul. Mármint a tesitől nem, mástól meg igen, ezért mondom, hogy nem megoldás. :D

Ettől még sportolok, gyógytesizek is itthon (gerincferdülésem is van, de arra felmentést nem kaptam), nem a mozgással van bajom, hanem azzal, hogy a suliba kell csinálni, tanárral és harminc gyerekkel.

Szerintem mindenképp menj el a háziorvosodhoz, mondd el neki őszintén, aztán majd továbbküld valahova.

2009. szept. 26. 09:08
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az egyik srác megbeszélte, hogy tesi helyett gyógytesire fog járni, mert nem bírja a tanárt (pedig nem volt egészségügyi problémája). Talán neked is megérne egy próbát.
2009. szept. 26. 09:28
 13/15 A kérdező kommentje:
Pécsen tanulok, de nem gondoltam volna, hogy ennyire elmegy a kedvem az egész sulitól. Mikor tesi van, legszívesebben otthon maradnék, de nem hiányozhatok teljes napokat a hülye tanárom miatt. Köszi a válaszokat, nagyon hasznosak voltak:)
2009. szept. 26. 10:15
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

09:08

és kimondatlanul is, sajnos mennyi ilyen van ........ csak az álca mindig kiváló

2009. szept. 27. 07:15
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én budapesti vagyok, 8.-os. Én is nagyon utálom a tanáromat, 6. óta ő tanít minket, mert a régit kirúgták, mert leépítés volt. Ez a tanár egy elmebeteg. EGyik osztálytársamat ha 1 cm-rel arrébb löki, akkor leesik a lépcsőn. Engem 6. óta szinte folyton megaláz, pl. a kezem nagyon fáj, nyújtón kellett gyakorlatokat csinálni, de nem tudtam, mert nagyon fájt a kezem, és ezért ott mindenki előtt a tesiterem közepén ellökött, és azt mondta, hogy azonnal takarodjak haza. Ha szülői felmentésem van, azt egyátalán nem fogadja el (pedig nem egy osztálytársamnak elfogadja a szülőit), és ha orvosi igazolásom van, amin ugye ilyen latin szakszavak vannak, azokat meg tőlem kérdezgeti, hogy mit jelentenek, látszik rajta, hogy nem hisz nekem. És sajnos csak velem csinálja ezt. Akik jók tesiből, azokat egyenesen imádja. De én nem vagyok valami vékony, és borzasztó vagyok tesiből emiatt...:S 7. év végén 2,9-re álltam és arra 2-est adott nekem! Szóval látszik nagyon, hogy rühell. Egyik osztálytársammal meg fél évig nem állt szóba és a háta mögött kibeszélte, csupán azért mert nem akart menni egy atlétikaversenyre!!! De neki már megbocsájtott, mert ugye jó tesiből, szóval már megint csak engem utál...

És nálunk még az is a baj, hogy az osztályfőnököm, (aki igazgatóhelyettes is) azon az elven van, hogy a tanár a szent, és a diák a bűnös... Szóval én hiába fordulnék hozzá, még én kapnék lecseszést érte...

De szerintem te próbálj meg beszélni az osztályfőnököddel. Nem tudom, szüleiddel már megbeszélted ezt?

14/F

2009. okt. 2. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!