Kihez forduljak segítségért?
Szia! Kérd az Urat úgy, ahogy a szíveden van. Beszélgess Vele, mondd el Neki, mi bánt, miért kérsz bocsánatot, mondd el, hogy gyengének érzed Magad, kéred az Ő támogatását... Ahogy Neked jól esik. Fordulj az Atyához Jézus által, vagy kérd közvetlenül a Szentlelket, de kérheted Jézust is.
Kérheted kedves szentjeidet is, ha vannak, hogy könyörögjenek Érted, ill. szent Őrangyalodat, hogy mindig vezessen, és köszönd meg Neki a szolgálatait.
Köszönd is meg a sok jótéteményét Istennek, adj hálát! És boldogítson, hogy Isten az Isten, el is mondhatod Neki, hogy ez mennyire jó. :)
A kérdésedről amúgy Szent Ignác egyik imája is eszembe jutott, ezt is elmondhatod, ha jól esik, tiszta szívből az Úrnak:
Loyolai Szent Ignác imája
Krisztus lelke, szentelj meg engem.
Krisztus teste, üdvözíts engem.
Krisztus vére, ihless meg engem.
Krisztus oldalából kifolyó víz, tisztíts meg engem.
Krisztus szenvedése, erősíts meg engem.
Ó, édes Jézus, hallgass meg engem.
Szent sebeidbe rejts el engem.
Ne engedd, hogy elszakadjak tőled.
A gonosz ellenségtől oltalmazz engem.
Halálom óráján hívj el engem.
És juttass magadhoz engem,
Hogy szentjeiddel dicsérjelek téged mindörökkön örökké. Ámen.
És kereshetsz a Bibliában a hangulatodhoz leginkább illő zsoltárokat. A zsoltárokat Jézus Maga is imádkozta, példát adva ezzel nekünk is. Mondj el Istennek néha egy-egy zsoltárt.
Egy a lényeg: bármit imádkozol, mindig szívből tedd!
Isten áldjon!
A megoldás maga Jézus Krisztus!
Ha hiszed, hogy Isten előtt bűnös vagy, akkor fordulj hozzá segítségért. Azt mondja, hogy senkit sem küld el, aki hozzá megy. Kérd tőle személyesen bűneid bocsánatát Jézus halála miatt. Ő azért halt meg, hogy te élhess. Az egész érted volt. Ha te lettél volna a világon az egyetlen ember, Ő akkor is meghalt volna érted, mert annyira szeret! Ő vágyik egy személyes kapcsolatra veled. Ha te is erre vágysz, mond el neki saját szavaiddal, ahogyan egy kisgyermek beszél az apjával. A Biblia arról is beszél, hogy be kell Őt fogadnunk, mert ..."Akik pedig befogadták, azokat felhatalmazta arra, hogy Isten gyermekeivé legyenek; mindazokat, akik hisznek az Ő nevében" János evangéliuma 1:12
Így válsz az Ő gyermekévé, hogy hiszel.
Ezután Ő gondodat fogja viseli, vezet majd, és megtanít arra, hogy hogyan kell járnod az életedet. Megment a gonosz és megvadult emberektől, és karján hordoz majd.
Örök életet ígért azoknak, akik megtérnek hozzá. Fordulj felé! Ő a megoldás neked!
Ha kérdésed van, emailben megtalálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!