Hova forduljak? Kinek adjam a ruháimat?
Van sok olyan ruhám, amit már nem hordok, mert vagy kinőttem vagy már nagyon retro, de nagyon jó állapotban vannak még. Hajdú-Bihar megyében oda szeretném ajándékozni a szegényebbeknek, a rászorulóknak, olyan embereknek, akik szívesen használnák és örülnének nekik. Nincs szívem kilökni!
Bocsi, hogy itt tettem fel a kérdést, csak remélem, h itt több értelmes választ kapok.
vagy családsegítő.
én a máltaiaknak szoktam adni, de nem tudom, hogy ők vannak-e nálatok
Árvaházba, családsegítőbe el lehet vinni. Felétek nem tudom, hogy megy ez, de Pesten van a vakok iskolája, ott van egy kosár, ahová betehetsz használt ruhákat, és ha neked van szükséged rá, kivehetsz magadnak bármit belőle.
Egyébként pedig kellenének Magyarországra is olyan szemetesszerű dobozok, amikbe a használt ruhákat lehet tenni, és azt is rendszeresen elviszik, mint a szemetet, és eljuttatják a szegényeknek. Spanyolországban láttam ilyeneket.
Nagyon nagy segítség lenne bármelyik nevelő otthonba is de elég ha a helyi családsegítővel veszed fel a kapcsolatot és az tovább viszi a rászorulóknak.
Végre van ilyen ember is a földön aki nem csak a saját érdeket nézi és nem nézi le a szegényebbeket a nevükben is köszönöm egy nagycsaládos anyuka! Krisztina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!