Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hova forduljak? Rettegek a...

Hova forduljak? Rettegek a tanáromtól

Figyelt kérdés

A tesitanáromról lenne szó. Az a helyzet, hogy mindig végigcsinálom az órai gyakorlatokat, de a futást nem bírom. Lefutom, ha kell, de nem tudok beérni arra az időre, amit ő kijelöl. Nem vagyok neki szimpatikus, mindig megaláz az osztály előtt és mindenáron meg akar buktatni. Nem csak beképzelem, engem mindig szívat, nem érti meg, hogy nem vagyok erős fizikumú,nem tudok úgy futni, mert egyszerűen nem bírom. Ha felmentésem van egy betegség után, akkor legszívesebben megütne, mert mi az, hogy nem tesizek az ő óráján. Elegem van már, rettegek tőle. Nem akarok megbukni tesiből, mert minden másból tök jól tanulok. Kihez forduljak?

16/L

2009. szept. 25. 23:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ez volt a gondom, de szerencsére a tanárom normális volt (már amennyire...)

Én azért elmentem tüdőgyógyászhoz, és kiderült, hogy a tüdőkapacitásom eléggé az átlag alatt van... kaptam felmentést. Attól még futottam, de a tanár tudta, hogy beteg vagyok és nem csesztetett.

Menj el kivizsgáltatni magad, mert lehet, hogy már te is kapnál felmentést rá.

2009. szept. 26. 00:02
 2/15 anonim ***** válasza:
86%

Tesiből bukni???:D

Ehhez NAGYON sokat kéne magyarázkodnia a tanári kar előtt...

2009. szept. 26. 00:13
 3/15 A kérdező kommentje:
Tesiből buktat, ő ezt így megmondta. Tavaly is megbuktatott egy lányt az osztályomból.
2009. szept. 26. 00:14
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok, a felmentést állandó éves felmentésként kaptam. szakorvossal nem vitatkozott a tanárom.
2009. szept. 26. 00:18
 5/15 A kérdező kommentje:
Én viszont nem tudom, hogy mit szólna, ha beállítanék egy éves felmentéssel:S Az az ember egy állat. Lehúzza rólunk a bőrt is.
2009. szept. 26. 00:24
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Onnantól nem sok köze van hozzád, órára sem kell bejárnod. Esetleg lehet, hogy gyógytesit ajánlanak, azt sem az eredeti tanárok szokták tartani, arra nagyon ritkán jó a képesítésük.
2009. szept. 26. 00:34
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj csak!

Ezek szerint a tesitanár viselkedése nem csak nálad csapja ki a biztosítékot, hanem a többiek is rettegnek tőle!

Szerintem szóljatok az osztályfőnöknek közösen, meséljétek el, miket csinál a tanár és mondjátok el, hogy így a számotokra nem örömet jelent a mozgás (pedig az lenne a célja!), hanem rettegést és gyomorgörcsöt.

A szülők is összefoghatnának és ha többen panaszkodnak arra a tanárra az osztályfőnöknél, akkor kénytelenek lesznek tenni valamit. (A szülők beígérhetik, hogy ha rövidesen nem változtat a tesitanár, akkor az igazgatónál tesznek panaszt ellene.)

2009. szept. 26. 03:30
 8/15 Salx Narval ***** válasza:
100%
Én is azt tanácsolom, hogy menj el dokihoz, annak oka van, ha nem bírod a futást.Ne gondolj,itt nagy betegségre, lehet akár egy kimozdult csigolya, vagy egy enyhe lúdtalp.Nálam is volt ilyen.Nem értettem én sem, hogy miét teljesítek rosszabbul mint máskor,1nap plusz edzést is beiktattam, mert meg akartam felelni az edzőm elvárásainak, de hiába.Csak hát ő, nem egy idióta tesitanár volt, mint a tiéd és elküldött dokihoz.Egy kimozdult csigolya miatt, az egyik lábammal 15cm- el kisebbet léptem mint a másikkal, és ez fárasztott ki.Ott mindjárt helyre is rakta a doki.(nem fájt)Pár nap kihagyás és valami kenőcs, aztán minden rendben volt.Ha hanyatt fekszel és felemeled egyesével a lábaidat, le tudod ellenőrizni, hogy mid két lábad egyforma magasságig bírod e felemelni.Ha nem, akkor gerinc probléma.És az nem játék.A lúdtalp is nagyon lelassít, és azt is kezelni kell.De az okot meg kell találni, mert ez nem magyarázható a gyenge fizikummal, ilyen nincs, annak oka van. Lehet, hogy nem az amit írtam, de valami nincs rendben.Ezt mind hajdani sportoló és mind apa,tanácsolom neked.Az orvos arról is papírt ad, hogy milyen jellegű, testnevelést végezhetsz.Ne a felmentés legyen a cél, hanem az egészséged.Én ezt fel nem foghatom, hogy egy tanár, honnan veszi a bátorságot, hogy valakit megaláz és nem győződik meg, a gyengén teljesítő gyerekek egészségi állapotáról.Pont neki lenne kötelessége, felhívni a szüleid figyelmét a problémára.Tehát irány a doki.Sok sikert és jó egészséget neked.
2009. szept. 26. 04:06
 9/15 anonim ***** válasza:
87%

Nézd én tanár vagyok (nem tesi), de való igaz, tudod a tesitanárokat kifejezetten hergeli sok esetben a "kis nyápic jó tanuló" képe, és ha megfelelően elmebeteg, akkro mindent elkövet, hogy megalázza, "kicsinálja", ismert jelenség.

Itt akkor csak azt tudod tenni, hogy pszichológus alapján kérj egyáltalán az egész tárgyból felmentést, és akkor vége, kész, ennyi volt. Én ismerek ilyet.

2009. szept. 26. 08:06
 10/15 anonim ***** válasza:
90%
Melyik városban Tanulsz?
2009. szept. 26. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!