Hova forduljak? Rettegek a tanáromtól
A tesitanáromról lenne szó. Az a helyzet, hogy mindig végigcsinálom az órai gyakorlatokat, de a futást nem bírom. Lefutom, ha kell, de nem tudok beérni arra az időre, amit ő kijelöl. Nem vagyok neki szimpatikus, mindig megaláz az osztály előtt és mindenáron meg akar buktatni. Nem csak beképzelem, engem mindig szívat, nem érti meg, hogy nem vagyok erős fizikumú,nem tudok úgy futni, mert egyszerűen nem bírom. Ha felmentésem van egy betegség után, akkor legszívesebben megütne, mert mi az, hogy nem tesizek az ő óráján. Elegem van már, rettegek tőle. Nem akarok megbukni tesiből, mert minden másból tök jól tanulok. Kihez forduljak?
16/L
Nekem is ez volt a gondom, de szerencsére a tanárom normális volt (már amennyire...)
Én azért elmentem tüdőgyógyászhoz, és kiderült, hogy a tüdőkapacitásom eléggé az átlag alatt van... kaptam felmentést. Attól még futottam, de a tanár tudta, hogy beteg vagyok és nem csesztetett.
Menj el kivizsgáltatni magad, mert lehet, hogy már te is kapnál felmentést rá.
Tesiből bukni???:D
Ehhez NAGYON sokat kéne magyarázkodnia a tanári kar előtt...
Figyelj csak!
Ezek szerint a tesitanár viselkedése nem csak nálad csapja ki a biztosítékot, hanem a többiek is rettegnek tőle!
Szerintem szóljatok az osztályfőnöknek közösen, meséljétek el, miket csinál a tanár és mondjátok el, hogy így a számotokra nem örömet jelent a mozgás (pedig az lenne a célja!), hanem rettegést és gyomorgörcsöt.
A szülők is összefoghatnának és ha többen panaszkodnak arra a tanárra az osztályfőnöknél, akkor kénytelenek lesznek tenni valamit. (A szülők beígérhetik, hogy ha rövidesen nem változtat a tesitanár, akkor az igazgatónál tesznek panaszt ellene.)
Nézd én tanár vagyok (nem tesi), de való igaz, tudod a tesitanárokat kifejezetten hergeli sok esetben a "kis nyápic jó tanuló" képe, és ha megfelelően elmebeteg, akkro mindent elkövet, hogy megalázza, "kicsinálja", ismert jelenség.
Itt akkor csak azt tudod tenni, hogy pszichológus alapján kérj egyáltalán az egész tárgyból felmentést, és akkor vége, kész, ennyi volt. Én ismerek ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!