Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fiúk láttak már meztelenül...

Fiúk láttak már meztelenül titeket a családod, havejaid, osztálytársaid? (lent több infó)

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy mutatkoztok e meztelenül pl:otthon,uszodában,tesin,vagy koleszban és titeket nem zavar? És szőrtelenititek odalent? Szoktatok hülyülni meztelenül vagy gyorsan felöltöztök? Kort is irjatok meg ha történt veletek akkor meséljétek el hogy hogy volt.

2013. ápr. 23. 17:20
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

Persze az utcán is úgy megyek...

Uszodába nem bújok el, sem tesi utáni zuhanyzáskor de senki nem figyel, én sem a másikat. Otthon sem járkálok meztelenül, fürdés után magamra csavarok egy törölközőt úgy megyek be a szobámba. Volt már hogy apám benyitott, de hát na, látott már korábban is így :)

Borotválni nem szoktam.

17/F

2013. ápr. 23. 17:24
 2/8 anonim ***** válasza:

persze hogy láttak,ez tök természetes.otthon pl amikor jövök ki fürdőszobából,de ez nálunk nem tabu :D

haverjaim is láttak már,pl mikor részegen kergettem letolt gatyával őket XD és igen,szőrtelenítek.

16/f

2013. ápr. 23. 17:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Egészséges heterók közt szerintem természetes. Tesi órán,konditeremben,strandon nem zavar ,ha látnak tusolás közben hiszen kit érdekel a másik ,de otthon kifejezetten zavarna így vetem zuhanyfüggönyt ,ha valami létfontosságú jut eszébe a családnak amikor tusolok..
2013. ápr. 23. 18:06
 4/8 anonim ***** válasza:
52%

Én kisgyerekkorom óta "szemérmes" vagyok, még strandon is fölveszek egy pólót, amint kijöttem a vízből.

Nem tudom, miért alakult ez ki nálam, ugyanis a szüleimre nem volt jellemző.

28

2013. ápr. 23. 22:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Láttak de sohasem érdekelt különösebben.

Nem mutogatom magam, de öltözőben, fürdőbe menet/kijövet vagy felkeléskor/lefekvéskor (meztelenül alszom) előfordult már, hogy meztelenül voltam pár másodpercig mások előtt.

2013. ápr. 25. 15:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokat vagyunk meztelenül otthon a nyaralóban. Igen már láttak meztelenül, nem csak ismerősök és rokonok de még idegenek is.
2013. ápr. 26. 11:22
 7/8 Justicar válasza:
100%

Természetesen.

Egyik ilyen történetem, amikor osztálytársamat látogattuk meg a kollégiumban, és amíg ő bement átöltözni, teljesen meztelenül beálltunk elé az ajtóhoz, és úgy vártuk, hogy kijöjjön. Vagy strandon is láttak már. Sőt, ha jobban belegondolok, minden barátom látott, lányokat is beleértve.

Elég beteg történeteink vannak ilyenekről. Például ami életem egyik vágya volt, hogy idegen városban ruha nélkül rohanni az éjszaka közepén. Nyilván alkohol hatása alatt, de vicces volt. Régen osztálykiránduláskor volt a sima zuhanyzó, valamint 2 lány osztálytársam szobájában is volt 1 zuhanyzó, de azt nem tudta senki, csak ők. Ahogy megtudtam, nem is kellett több, hogy a folyosón ruha nélkül közlekedve egyenesen menjek be hozzájuk úgy. A szomorú, hogy még csak meglepve sem voltak! Hogy padtársamat említsem, ő az autó tetején utazott letolt nadrággal, valamint amikor menet közben meglátott egy McDonaldsos poharat, fel akarta helyezni magának, mert hogy szerinte az "drága volt!". Ez az utolsó kettő természetesen ital befolyása miatt történt.

Padtársammal olyan is volt, hogy játszunk nála a gépen, egyszer csak felkelt a székből, majd kiáltotta, hogy "Nézd! Szőr!" és letolta a nadrágját.

Én szőrtelenítek, az előbbiből meg logikusan következik, hogy ő nem.

Én 18 vagyok, ő 20.

2013. máj. 30. 01:37
 8/8 anonim válasza:
Mi amikor mentünk úszni (9 évesen) a buszon szinte mindig hokiztunk oda-vissza az úton (fiúk külön buszba voltak) meg az uszodában is "csupaszkodtunk" bár ez inkább 1-2 haveromra volt ez jellemző
2014. márc. 30. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!