Mi a baja az embereknek az olyan emberekkel, akik hétvégente isznak?
Ivással nincs bajom a beb@szással viszont igen (nem részegség, mert ott még tud állni és halk, nyugodt mondatokban beszélni az ember). Szóval aki négykézláb mászik, torkaszakadtából ordítozik és ilyesmi azt én le fogom nézni, mert ez a viselkedés undorít. Én mindig szólni szoktam mikor látom, hogy valaki a határokat feszegeti, hogy nem lesz-e sok, mert semmi kedvem feltörölni a padlót egy kedves ismerősömmel, akinek épp fogalma sincs a világról...
Cigiseket eddig azért néztem le, mert csak simán zavart hogy mindenhol a pofámba kapom a füstöt, amit nem is kértem és qrva egészségtelen. Mostmár azért nézem le őket, mert pár hete volt alkalmam végignézni, hogy hogy fognak meghalni (hosszan és fájdalmasan, ha még nem esett volna le), de azért mindenki csinálja tovább függőségből.
Majd nősz még 1-2 évet aztán rájössz minden hétvégén berúgni azért elég gyakori. Most még nem érzed a hatását, majd pár év és amikor 1-1 berúgás már a delíriumig fog tartani és sz.rrá égeted magad mindenki előtt akkor rájössz hogy miért is nem jó dolog. Én átmentem mindezen, azért mondom. Ugyanolyan felfogásom volt mint neked, most már nagyon nem olyan. Ki tudtam belőle mászni, de nem volt egyszerű. 18 évesen röhögtem azon amikor anyám azt mondta h "eliszod az eszed" meg "butít" és igaza lett, nem is kicsit. Nekem ne mondja senki azt se h "de minden emberre másként hat az alkohol" mert ez nem igaz. Bizonyos fokig talán, de butítani mindenkit butít. Miért neked talán arany folyik az ereidben vér helyett vagy tekegolyó van az agyad helyén hogy rád nem hat? Miért ne hatna? Szerintem hagyd abba amíg lehet, mert a falu hülyéje leszel (én is az voltam).
Ja, mellesleg az összes hetente részeges ember a falu hülyéje ezt is megsúgom, csak nem mondják a szemükbe, ők meg jófejnek hiszik magukat.
Gáz az egész, sportolj inkább, akkor időd sem lesz berúgni, nekem az segített.
Az már rég baj, hogy mindenki attól érzi jól magát, ha berúg. És hogy a berúgás önmagában elég ahhoz, hogy jól érezze magát (+büszke is legyen magára??!!!).
Én (sajnos?) nagyon hamar meguntam ezt a fajta programot és nem értik a társaságból, miért nem megyek velük.
Na de annyi sokkal értelmesebb (na jó, de mindenesetre érdekesebb) dolgot lehet csinálni - akár kis mennyiségű alkohol bevitele mellett.
Ezt pl poénból csináltuk. Kell hozzá egy laptop meg néhány munkássisak. Na meg ami a legtöbb "iszomésettől húdemenővagyok" fiatalból hiányzik: ötlet és bevállalósság.
Ha minden igaz, ezen a héten betoncsizmát adunk valakire, aztán valami random helyen felcsapunk pompomlánynak. Speciel szerintem ez sokkal érdekesebb és szórakoztatóbb, mint szimplán berúgni - és a felvételeket is sokkal jobb élmény lesz visszanézni utána.
Szóval: az a baj azokkal, akik hétvégente isznak, hogy halál unalmasak, szánalmas, hogy eszükbe sem jut, hogy másképp is jól érezhetik magukat, és még a tetejébe büszkék is erre!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!