Mi a baja az embereknek az olyan emberekkel, akik hétvégente isznak?
A részegesekkel az a baj, amelyikkel baj van, hogy hangoskodó, némelyik rongáló, némelyik kötözködő, némelyik szemetelő, némelyik... nem tudom.
A cigisekkel az a baj hogy ő felségének/uraságának a legnagyobb gondja az életben hogy nem bújnak el a bokorba és fújják zsákba a füstöt...
Meg lehet olvasni olyan kifogásokat hogy "a hülyéje megöli magát" "a hülyéje szennyezi a környezetet a csikkel"...
Figyeld meg, mennyien magukra ismernek majd, 0%os leszek ;)
Szia! Én nem cigizek, és nem iszom soha még csak egy pohár pezsgőt sem, és tőlem lehet akár szilveszter is. Viszont én soha senkit nem nézek le amiatt hogy ő ennek az ellentéte. Mindenki maga tudja, hogy mitől tudja jól érezni magát. Ha te jobban eltudod engedni magad attól, ha van benned pia, akkor egészségedre!! Ugyanez a cigi. Viszont, az már megint más kérdés, hogy ha valaki annyira bevan állva, hogy emiatt mások testi épségét veszélyezteti és csinálja a balhét. Ha tudsz úgy bulizni, szórakozni, hogy senkibe nem kötsz bele részegen, akkor ezzel nincs gond. De tudod egyszerűen irritáló az, amikor a részegek lent ordítoznak, énekelnek, verekednek, és emiatt nem tudsz vagy aludni, vagy pihenni.
Én soha nem éreztem ettől magam felsőbbrendűnek, ez hülyeség. Viszont, büszke vagyok arra, hogy nekem nem kell pia, drog, cigi ahhoz hogy lazítsak.
Az már nagy baj, ha valaki hétvégén csak akkor érzi jól magát, ha berúg :) Főleg diákként, amikor annyi lehetőség van egyéb programokra... Nem mondom, én is fogyasztok alkoholt néhanapján - de a részegeket (közülük is csak azt, aki hangos, rongál, agresszív) ki nem állhatom.
A dohányos nem zavar különösebben, bár merőben nem értek egyet a felfogásukkal :) Ha nagyon cigizhetnékje van, tegye, csak ne rám fújja a füstjét.
18L
Egyetértek a kérdezővel.29/N vagyok,és a fél életemet átbuliztam,de nem drogoztam,nem fetrengtem az árokparton,meg ilyesmi,de volt olyan időszakom(elég hosszú),hogy ha nem mehettem volna bulizni péntek este, "meghaltam" volna.Sok embert megismertem,jókat hülyültünk együtt,stb..De volt olyan kolleganőm,aki szilveszterkor csak koccintott a pezsgővel,aztán letette,mert ő nem szereti.Nahát ez tök gáz szerintem,álszentség.Mert nem gyógyszer miatt nem ihatott,a vallása se tiltotta,csak ő nem,és kész.Pedig az igazából csak szimbólum,és ha beledugta volna a nyelvét,az is elég lett volna.
Nekem az is hihetetlen,ha vki mondjuk 30-40 éves,és nem volt soha berúgva...
Cigiztem is jó sokáig,most másfél éve nem,kb mióta nem bulizok..szerettem is,csak amikor már nagyon rászokik az ember,már nem jó.
Aki agresszív barom,ha iszik,azt én is utálom,de szerintem azt mindenki.
Szerintem pont, hogy a bulizós fiatalok nézik le azt, aki nem iszik, meg nem dohányzik, mert ő nem olyan jófej, nem lehet vele még egy jót bulizni sem. Mert ugye az a szórakozás, hogy berúg az ember.
Szóval ez csak visszavágás. Szeretnék megőrizni a nem bulizósak is az önbecsülésüket.
Mi a baj azzal,ha valaki berúg?Jól érzi magát!! Akkor miért baj?! Cigi ugyanez,tisztára mintha nem is tudom,milyen dolog lenne,úgy lenézik miatta az embereket.
Nem lehet, hogy az a baj vele, hogy magadat roncsolod szét vele? Tönkremegy a májad, tüdőd, stb. A cigi még undorítóbb, büdös leszel tőle te is, a ruháid is, a szobád is, a fogaid sárgák és gusztustalanak lesznek, arról nem is beszélve, hogy egy csomó hasznosabb dologra költhetnéd azt a pénzt, amit kidobsz ezért a rakás sz@rért (tudom, nem az én dolgom, mire költöd a pénzed, de ha ennyire jól megy, adakozhatnál a szegény embereknek is). Ja és mások egészségét is tönkreteszed vele, nem csak a sajátodat. Nekem elég annyi, hogy 1-2 ember rágyújtson a közelemben, és jó eséllyel rögtön előjön az asztmám...
És aki nem rúg be meg nem cigizik,az magát felsőbbrendűnek gondolja,és azt hiszi,hogy ő már maga a szűzmária vagy én nem is tudom.
Erre én meg mondhatnám azt, hogy aki meg cigizik és iszik, az rettentő menőnek gondolja magát, meg felnőttesnek (mert többnyire a 13-14 éves korosztálynál kezdik ezeket csinálni, akik nagyfiúk/nagylányok akarnak lenni).
Ja, azt meg nagyon nem vágom, amit az egyik válaszoló írt, hogy ha valaki nem szereti az alkoholt, és ezért nem iszik, az álszentség... Ekkora marhaságot se hallottam még, jó, hogy nem szabod meg rögtön, hogy mit szerethetek és mit nem :D
Van egy barátnőm,14 éves. Állandóan hörgő hifivel hallgatja a tüctücöt,de olyan hangosan hogy nem értem a saját szavamat. Hétvégente partihányás,majd utána körbedicsekszik mindenkinek,hogy beb-szott. Másnap nekem panaszkodik,hogy másnapos.
Ez legyen a példakép a következő generáció számára?
- Egy lázadó 15 éves aki még véletlenül sem antialkoholista,antidohányos vagy antibulizós -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!